NOGOMET

KOMENTAR NEDJELJNOG KOLA Gostujuće pobjede BSK-a, Spartaka i Graničara (K)

U nedjelju smo imali 21 prvenstveni susret u prvoj, dvije druge i trećoj međimurskoj nogometnoj ligi.

Vruća je bila nedjelja s više od 30 stupnjeva Celzijusa i treba čestitati nogometašima, sucima, službenim osobama, navijačima i svima koji su na bilo koji način sudjelovali u nogometnim susretima. U nedjelju smo u Prvoj međimurskoj nogometnoj ligi imali pet susreta.

U Donjoj Dubravi je Dubravčan dočekao Hodošan. U dobro i napetoj utakmici zaslužnea pobjeda domaćina 3:1. Poluvrijeme je bilo 2:0.

Tri gola za tri boda Dubravčana (foto: Mladen Hunjadi)

Trnovec je bio domaćin Veneri i slavio je 2:0 s golom u svakom poluvremenu, a gosti nisu realizirali kazneni udarac kojeg je obranio domaći vratar.

U Donjem Kraljevcu su se sastali Kraljevčan 38 i BSK Belica. Gosti su slavili s uvjerljivih 0:5 postignuvši tri gola u prvom dijelu i još dva u nastavku.

U Goričanu golijada gdje je Trnava dočekala Spartak. Gosti su na kraju bili bolji 3:4. Poluvrijeme je bilo 2:2.

Kotoripčani su bili uspješni u Jurovcu

Bratstvo je u Jurovcu ugostilo Graničara iz Kotoribe. Kod 0:0 domaćin ne realizira kazneni udarac. Na poluvremenu je 0:2 i na kraju 2:5 za goste.

1. ŽNL: subota Draškovec-Geothermae – Galeb 2:2, Polet (P) – Sloga (Š) 4:3, Podturen – Naprijed 1:0, nedjelja Dubravčan – Hodošan 3:1, Trnovec – Venera PMP 2:0, Kraljevčan 38 – BSK 0:5, Trnava – Spartak 3:4, Bratstvo (J) – Graničar (K) 2:5. Jedinstvo (GM) je bilo slobodno.

2. ŽNL – skupina A: Raspoloženi strijelci

Izgleda da vrućina nije previše smetala nogometašima u Ivanovcu gdje je Mladost pobijedila NŠ Međimurje-Čakovec 9:0. I u Dekanovcu je palo devet golova, ali je Mladost poražena od Jadrana 4:5. Puno golova i u Donjem Hrašćanu gdje je Borac poražen od Budućnosti (P) 2:6.

Golijada i Dekanovcu pripala je Jadranu

Radnički je bio bolji od Otoka 5:1. ČSK je pobijedio Dravu (DM) 3:1. Omladinac (DS) je poražen od Vidovčana 0:5, a Borac (T) od Croatije 1:2.

Petarda Radničkog

2. ŽNL – skupina A: subota Bratstvo (P) – Drava (K) 3:1, nedjelja Mladost (I) – NŠ Međimurje-Čakovec 9:0, Mladost (D) – Jadran 4:5, Radnički – Otok 5:1, ČSK – Drava (DM) 3:1, Borac (DH) – Budućnost (P) 2:6, Omladinac (DS) – Vidovčan 0:5, Borac PMP – Croatia 1:2.

2. ŽNL – skupina  B: Tri domaće i dvije gostujuće pobjede

Najuvjerljiviji domaćini su bili Zasadbreg koji je porazio Slobodu (S) 6:0 te Sloboda (M) koja je također sa 6:0 porazila Vučetinec. Plavi su bili bolji od Bratstva (SV) 4:0.

Mura je poražena od Malog Mihaljevca 1:2 kao i Budućnost (M) od Sokola 1:3.

2. ŽNL – skupina  B: subota Donji Koncovčak – Pobjeda 4:1, Hajduk (B) – Strahoninec 6:1, Hajduk (Š) – Omladinac (M) 7:2, nedjelja Plavi – Bratstvo (SV) 4:0, Zasadbreg 77 – Sloboda (S) 6:0, Mura – Mali Mihaljevec 1:2, Budućnost (M) – Sokol 1:3, Sloboda (M) – Vučetinec 6:0.  

3. ŽNL: Gostujuća osmica Pušćina i tri domaće pobjede

U 1. kolu 3. ŽNL Dinamo (Ž) je poražen od Pušćina 0:8. U ostalim susretima domaće pobjede. Jedinstvo (NSnD) je pobijedilo Parag 6:1, Dubrava je bila bolja od Torpeda 4:2 i Napredak od Mladosti (S) 3:0.

3. ŽNL: nedjelja Napredak – Mladost (S) 3:0, Dubrava – Torpedo 4:2, Parag – Jedinstvo (NSD) 1:6 /u Novom Selu na Dravi/, Dinamo (Ž) – Pušćine 0:8. Graničar (N) je bio slobodan.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije