RIBOLOV

KRENULA NATJECANJA Počele međimurske lige te lige kadeta i juniora

Dugo iščekivano natjecanje u lovu ribe udicom na plovak konačno je krenulo proteklog vikenda.

S obzirom da odlukom Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza ove godine nema natjecanja u nijednoj hrvatskoj ligi, a u dogovoru s međimurskim klubovima koji bi inače nastupali u njoj sastavljena je Međimurska premier liga. Osim već spomenute premier lige Međimurski ribolovni savez  bit će organizator natjecanja u Međimurskoj 1. ligi te u  2. Međimurskoj ligi Istok i Zapad, Ligi Veterana i Mastera, Ligi Mladeži, Feder ligi te  Apsolutnom prvenstvu za sve kategorije.  

U premier ligi nastupaju: COLMIC KLEN iz Svete Marije, TSH SENSAS MATCHFISHING  Čakovec, MURA Mursko Središće, LINJAK Palovec, GLAVATICA PFEIFER TTI SENSAS Prelog, KARAS Peklenica, SMUĐ Draškovec, OSTRIŽ Novakovec,  DRAVA Donji Mihaljevec i SOM Kotoriba.

Donosimo rezultate iz Selnice gdje se održalo 1. i 2. kolo Međimurske premier lige 20. i 21.  lipnja.  Nakon odlovljena dva kola  ekipno na prvom mjestu je Colmic iz Svete Marije s tri negativna boda, drugo mjesto zauzima TSH Sensas Matchfishing iz Čakovca  s pet negativna, a na trećem mjestu je  Mura iz Murskog Središća s devet negativnih bodova.

 U pojedinačnoj konkurenciji vodi  Dragutin Peter Colmic Klen Sveta Marija, drugi Ivica Jakupak Som Kotoriba i treći je Miljenko Perko TSH Sensas Matchfishing Čakovec. Ostale rezultate možete pogledati ovdje.

Za ligu KADETA prijavljena su 23 natjecatelja. Prvo kolo održano je u Žabniku 27.  lipnja,  a najviše je ulovila u sektoru A Stela Horvat iz SMUĐA Goričan, druga je bila Dora Kolmanić iz TSH Čakovec, dok je treće mjesto pripalo Franu Fundaku iz Klena Svete Marije. U sektoru B najviše je ulovila Sara Pokrivač  Glavatica Prelog, drugo mjesto pripalo je Patriku Kovaču Linjak Palovec, a treće Kapelari Vittorio TSH Čakovec.

Za ligu JUNIORA prijavljenu su 17 natjecatelja. Prvo kolo održano je u Žabniku, a najbolji je bio Petar Jambročić  MURA Mursko Središće, drugo mjesto  Jan Varga  Glavatica Prelog i treće mjesto  Luka Pozderec Klen Sveta Marija.

I. Međimurska liga

Nastupaju: ČIKOV Sveti Martin na Muri, GLAVATICA Prelog,  ŠTUKA Donja Dubrava, RIBICA Turčišće, SMUĐ Draškovec, LINJAK Palovec,  KLEN Sveta Marija, SOM Kotoriba i AMUR Nedelišće.

Prvo kolo održano je u Žabniku, najbolji je bio Čikov iz Svetog Martina na Muri, drugi je bio Som iz Kotoribe, a treći Klen iz Svete Marije.

II. Međimurska liga Zapad

Nastupaju: MURA Mursko Središće, STARA MURA Miklavec, ŠARAN Podturen, TSH MATCH FISHING SENSAS Čakovec, ŠARAN Palinovec, VERK Križovec, MURA Dekanovec,  ZLATNA UDICA  Krištanovec, ČAKOVEC  Čakovec i KARAS Peklenica

Prvo kolo održano je u Selnici,  a najviše uspjeha je imao Šaran iz Podturna, zatim Šaran iz Palinovca, a brončano mjesto pripalo je TSH M.F. iz Čakovca.

II. Međimurska liga Istok

Nastupaju: OSTRIŽ Cirkovljan, KLEN Sveta Marija, ŽUŽIČKA II Kotoriba, SMUĐ Draškovec, SMUĐ Goričan, ČRNEC Donji Hraščan, LINJAK Ivanovec, SUNČANICA  Pribislavec, DRAVA Donji Mihaljevec i TRNAVA Hodošan

Prvo kolo održano je u Kotoribi na grabi Žužički, a ekipno je najbolji bio Ostriž iz Cirkovljana, drugo mjesto osvojila je  Žužička II iz Kotoribe, dok je treće mjesto zauzeo Klen iz Svete Marije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije