Odigrano 5. kolo međimurskih stolnoteniskih liga

Odigrano 5. kolo međimurskih stolnoteniskih liga

I u 5. kolu u čak 22 utakmice jedan od suparnika slavio je visoku pobjedu, čime je nastavljena serija iz prethodnih kola. Usto u 19 susreta uspješniji su bili domaćini, a tek su u 9 utakmica pobjednički bodovi pripali gostujućim sastavima.

Pobjedom Šenkovca 2 u derbiju protiv Kos-Kotoribe 2 već je puno riješeno na samom vrhu 1. lige, a uspjehom treće šenkovečke ekipe protiv MSTC Damtexa zakomplicirala se borba za drugo mjesto za koje se ravnopravno bori čak 6 ekipa.

U ostalim ligama borbe za prva mjesta mnogo su neizvjesnije, jer vodeći sastavi još nemaju prednost, koja bi im garantirala prva mjesta, a tek im slijede utakmice s glavnim konkurentima.

U 6. ligama odigran je prvi dio prve faze prvenstva, koji su u A skupini superiorno osvojili veterani druge ekipe Damtexa, a u B skupini 4. ekipa Hodošana. Usto Damtexovci su sastav, koji je s najviše odigranih utakmica izgubio najmanje partija od svih ekipa u ligama.

Opširnije pročitajte i pogledajte, te redovito pratite međimurske stolnoteniske lige putem izbornika portala eMedjimurje.hr: Sport  – Stolnoteniske lige.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije