Rukomet: Međimurje pokazalo “zube”, ali propustilo slomiti Karlovac

Rukomet: Međimurje pokazalo “zube”, ali propustilo slomiti Karlovac

U susretu rukometne Premijer lige Međimurje je s Karlovcem odigralo 28:28. Veliki bod za Čakovčane s obzirom na stanje u klubu, ali i ostaje žal za propuštenim bodom. Tri minute prije kraja imali su naši rukometaši tri gola viška, no nisu uspjeli zadržati barem gol viška.

Međimurje je dobro otvorilo susret i u 9. minuti bilo je 7:3. U 21. minuti na semaforu je 11:11. Do kraja prvog dijela Karlovac preuzima dominaciju i ima prednost 16:14. U drugom dijelu Čakovčani uglavnom padaju fizički i rezultatski, no ovaj puta nije bilo tako.

U 35. minuti bilo je 18:18, a u 44. minuti prvi puta tri gola viška za Međimurje kod 24:21. Karlovac se vraća na 25:25. No Međimurje ne pada, već opet odlazi na 28:25. I to tri minute prije kraja.

Požega, Višnić i Batinić realizirali su napade Karlovca i susret završava 28:28. Imalo je Međimurje još devet sekundi napada kod ovog rezultata i igrača manje, no nisu ništa uspjeli konkretno napraviti.

Igor Krajner zabio je 12 golova, Barić 5, Horvat 4, Martinčević 3, Sklepić i Varga 2. Matučec je imao 12 obrana, a Kovačević 1. Nakon susreta Krajner i trener Alan Belko izrazili su zadovoljstvo bodom, ali i žaljenje za propuštenim. Ono što je najbitnije kad su već mnogi smatrali da je Međimurje ”gotovo” pokazali su zube, odigrali su lavovsku utakmicu i dali impuls da će se boriti do zadnjeg ne bi li ostali u Premijernoj ligi. Danas su bili tako blizu pobjedi…

U 3. HRL sjever za žene Prelog je pobijedio Veliko Trojstvo 26:22 (12:9). Čakovec u nedjelju gostuje kod treće ekipa Podravke. Rukometaši Nedelišća odigrali su s drugom ekipom Bjelovara 28:28 (13:14), a Info – Star je bio bolji od Marofa 32:29 (16:17).

Golovi Međimurje i atmosfera iz dvorane



Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije