NOGOMET

AKTIVNA ZIMA Sponzori darovali NK Podturen, među njima i Luka Bobičanec

Na Dvoranskom prvenstvu Međimurja na mantinele u ATONU osvojili su drugo mjesto, nakon toga je klub organizirao malonogometnog turnir MNT Podturen 2020. i to već 11. po redu, a igrači su pod vodstvom stručnog stožera imali pripreme za proljetni dio sezone. Također, uz sve to, uprava kluba na čelu sa sponzorima razveselila je svoje nogometaše dodatnom opremom.

Tako je Centar M d.o.o. Podturen na kupio za igrače seniorske momčadi NK Podturna komplet novih majci. Iz kluba zahvaljujue poduzeću Centar M d.o.o. i direktoru Nikoli Mihalecu na donaciji. Tako će nogometaši Podturna u nastavku sezone nositi nove majice s logom Centar M d.o.o.

Peršak Projekt d.o.o. Podturen kupio je za igrače seniorske momčadi komplet zimskih jakni. Iz kluba zahvaljuju direktoru Mariju Peršaku na donaciji. Caffe bar San Francisco Podturen kupio za igrače seniorske momčadi komplet trenerki i iz kluba zahvaljuju vlasnicima Mirandi Štih Novak i Robertu Novaku na donaciji.

Luka Bobičanec, igrač i prvotimac slovenskog prvoligaša Mure iz Murske Sobote donirao je igračima seniorske momčadi lopte za odigravanje utakmica match ball Euro 2020. Lepen d.o.o. Podturen kupio za igrače seniorske momčadi NK Podturna komplet dresova na čemu iz kluba zahvaljuju direktoru Igoru Lepenu te vlasniku Josipu Lepenu na donaciji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije