NOGOMET

DONACIJA SPONZORA Međimurec iz Dunjkovca-Pretetinca u novoj opremi

Nogometaši Međimurca dobili su vrijednu donaciju.

Nogometaši NK Međimurca iz Dunjkovca i Pretetinca  dboli su novu opremu koju su kupilli sponzori kluba. Uprava kluba  najsrdačnije zahvaljuje Tomislavu Cimermanu, Ivanu Ganzeru, Zlatku Kovaču, Zlatku Lečeku i Franji Cimermanu koji su  isfinancirali kompletnu opremu za igrače NK Međimurca.

Nogometaši Međimurca privode kraju pripreme za nastavak sezone. U nedjelju su pred velikoim brojem gledatelja odigrali odličnu  utakmicu protiv trećeligaša  Poleta iz Svetog Martina na Muri koji je na kraju pobjedio 3:2. U nedjelju igraju zadnju pripremnu utakmicu u Sloveniji protiv ekipe NK Polana prije nastavka proljetnog djela prvenstva gdje gostuju 8. ožujka u Nedeljancu.

Klubu su u prijelaznom razdoblju pristupila osmorica novih igrača: Mugoša Jovan, Bulić Luka, Shimitsu Tatsuhide, Hojski Saša, Ali Šendelj, Kristijan Novak, Malkoč Silvio i Hikosaka Ryota. U isto vrijeme iz kluba je otišlo šest igrača.

Uprava ovim putem zahvaljuje bivšim igračima na obolu koji su dali za klub te želi toplu dobrodošlicu novim igračima  te da se što brže snađu i ugodno osjećaju u Međimurcu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije