NOGOMET I RUKOMET

CRNI PETAK Domaći porazi Međimurja i Zrinskog

Niti nogometaši Međimurja niti rukometašice Zrinskog nisu došli do domaće pobjede.

U 2. HNL Međimurje je kod kuće poraženo od Hrvatskog Dragovoljca 1:2. Prije samog tijeka susreta spomenut ćemo da nam je jedan od službenih predstavnika utakmice rekao da su Čakovčani tijekom cijelog susreta napravili samo 9 prekršaja, kod gostujuće prednosti posljednjih desetak minuta domaćini nisu napravili treću izmjenu i barem nešto pokušali promijeniti na terenu, a gostujući trener je nakon susreta rekao da su mu od jesenskog dijela polusezone ostala tek trojica – četvorica igrača i da još puno moraju raditi na uigranosti.

U 23. minuti eurogolom je povelo Međimurje. Strijelac je bio Šimičić koji je s dvadesetak metara lijepo pogodio pod gredu. Imali su Čakovčani još prigoda, ali bez realizacije. Međimurje je u drugo poluvrijeme ušlo jalovo, gosti su redali prigode i izjednačili na 1:1 u 56. minuti nakon prodora s lijeve strane i ubačaja u sredinu gdje loptu u mrežu šalje Mrkonjić. U 79. minuti dvojica gostujućih igrača idu u kontru na petoricu domaćih igrača i postižu gol, a strijelac je bio Ilić. Gosti na kraju slave 1:2.
U susretu 1. HRL za žene Zrinski je poražen od Sinja 28:36. U 11. minuti bilo je 4:9. Zrinskice se približavaju na 11:13 u 21. minuti. Čakovčanke su trome u napadu i teško dolaze do gola, dok Sinjanke iz kontri lako dolaze do golova. Poluvrijeme je 14:21. U drugom dijelu gošće održavaju prednost i slave 28:36.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije