Subotnji nogomet: Poraz Međimurja, Nedelišće bolje od lidera

Subotnji nogomet: Poraz Međimurja, Nedelišće bolje od lidera

2. HNL: Međimurje – Imotski 0:3, 3. HNL sjever: Nedelišće – Slatina 2:1, Podravac – Čakovec 1:3, Polet – Križevci 1:2, 1. MNL: Sloboda Slakovec – Sokol 1:2, 2. MNL zapad: Hajduk Štrukovec – Plavi Peklenica 2:0, 3. MNL zapad: Parag – Sloga 1:10.

U 10. kolu 2. HNL Međimurje je u Čakovcu poraženo od Imotskog 0:3. Gosti su Čakovčanima prepustili inicijativu, iskoristili prigode iz prekida i ostavili domaćine kratkih rukava. Tomislav Mrčela zabija za 0:1 u 30. minuti. Nakon prekida stiže ubačaj s desne strane, a Mrčela laganim dodirom glave posprema loptu u gol za 0:1. Loša reakcija obrane i vratara Bešenića koji je možda trebao izaći na tu loptu. U 38. minuti Begović trese gredu, nema sreće za Čakovčane. U 61. minuti stativa Imotskog. U 70. minuti korner za Imotski, a drugi gol koji je u video prilogu opet zabija Mrčela glavom.

Pri kraju susreta zabija Jozo Liber za visoku pobjedu Imotskog 3:0. Nakon susreta Mrčela i pomoćni trener Ivica Znaor rekli su da su došli po bodove u Čakovec, prepustili su prividnu inicijativu Međimurju, a svoju prigodu su čekali i dočekali iz prekida.

Goričanec opet na klupi Međimurja

Na klupi Čakovčana bio je opet Hrvoje Goričanec koji je uz ostalo rekao da mu je ovo posljednja utakmica na klupi Međimurja te da se od ponedjeljka posvećuje Nogometnoj školi Međimurje Čakovec. Kako Miljenka Dovečera još nema s bolovanja moglo bi se dogoditi da u ponedjeljak trener vratara Darko Stamenković bude jedini trener.

Nedelišće pobijedilo lidera 3. lige

U 3. HNL sjever Nedelišće je pobijedilo lidera Slatinu 2:1. Prvi dio bez prigoda i bez golova. Nedelišće je povelo, Slatina izjednačila. Neposredno nakon izjednačenja gostiju Nedelišće zabija drugi gol za pobjedu 2:1. Strijelci su bili Vizinger i Jarić. Čakovec je u Virju pobijedio Podravac 3:1. Prvi dio dobiva naš klub 1:0. U drugom podižu na 2:0, da bi Podravac smanjio na 2:1. Treći gol bio je potvrda za sva tri boda. Balent je zabio dva gola, a Igrec jedan.


Polet poražen u derbiju začelja

Polet je u derbiju začelja poražen od Križevaca 1:2. Križevci su poveli u prvom dijelu, Polet izjednačio u drugom. Gosti zabijaju još jedan gol i odlaze iz Međimurja sa sva tri boda.

Sloboda na domaćem terenu izgubila 3 boda

U 1. MNL Sloboda je poražena u Slakovcu od Sokola 1:2. Prvi dio bez golova. Sloboda je povela, a Sokol je s dva gola do kraja susreta preokrenuo rezultat i pobijedio 2:1.

 
Igrači Sokola slave pogodak

U 2. MNL zapad Hajduk je u Štrukovcu pobijedio Plave iz Peklenice 2:0 s oba gola u drugom dijelu. Hodošan je u 2. MNL istok pobijedio Galeb 3:0. Jedan gol pao je u prvom i dva u drugom dijelu. U 3. MNL zapad Sloga iz Štrigove je u Preseki pobijedila Parag 10:1.

Foto: Nedelišće – Slatina, Međimurje – Imotski

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije