Komentar nedjeljnog kola: Gosti gotovo uspješni kao domaćini

Komentar nedjeljnog kola: Gosti gotovo uspješni kao domaćini

U 2. HNL za žene Trnava je jučer pobijedila Cesticu 9:2. U 36 susreta županijskih liga 17 domaćih pobjeda, 15 gostujućih uz 4 remija. Vodeće ekipe su uglavnom slavile, jedino je u 3. MNL istok Eko iz Svetog Križa preuzeo vrh nakon što je jutros pobijedio Trnje 6:0 i tako iskoristio dva uzastopna poraza do ovog kola vodećeg Napretka.

>>> Nogomet subotom: Poraz Međimurja, Napredak izgubio od Omladinca

1. MNL: Vodeći trojac ne posustaje

Vodeći Polet je u Svetom Martinu na Muri ugostio Dinamo iz Palovca i pobijedio 3:2. Palovčani su na poluvremenu imali prednost 2:1, no Polet je s dva gola u drugom dijelu zadržao mjesto lidera. U derbiju ovog kola BSK je gostovao kod Mladosti u Ivanovcu i pobijedio je 1:0 golom u drugom poluvremenu.


Beličanci uzeli tri boda u gostima

Pušćine je pobijedilo Trnavu 3:0 s jednim golom u prvom i dva gola u drugom dijelu. Spartak se lako obračunao s Čukovcem 6:0 nakon što je već poluvrijeme bilo 4:0.

Spartak uvalio šest komada Čukovcu

Naprijed i Sloboda sve su napravili u dvije minute. Naprijed je poveo u prvoj minuti, Sloboda izjednačila u drugoj i konačni rezultat bio je 1:1. Sokol je pobijedio Slogu 2:1. Prvi dio bez golova. Sokol je poveo, Sloga izjednačila, no Sokol daje drugi gol vrijedan tri boda.

1. MNL 10. kolo: Omladinac (NSR) – Podturen 2:2 /subota/, Centrometal – Dubravčan 5:1 /subota/, Pušćine – Trnava 3:0, Spartak – Čukovec 77, Naprijed – Sloboda (S) 1:1, Sokol – Sloga (Č) 2:1, Mladost (I) – BSK 0:1, Polet (SMnM) – Dinamo (P) 3:2.

2. MNL zapad: Tko će zaustaviti Rudar?

Jučerašnjom pobjedom Rudara i remijem Venere njhova se bodovna razlika povećala na 7 bodova. Zasadbreg je u tom remiju dočekao prvi prvenstveni bod u općinskom derbiju. U današnjim susretima Mura je nenadano kod kuće pokleknula od Bratstva 3:1. Prvo poluvrijeme dobili su Jurovčani 1:0. Međimurec je kod kuće u derbiju kola poražen od Hajduka 2:3. Plavi su pobijedili Slobodu 2:1. Prvo poluvrijeme završava 1:0. Pekleničani su poveli 2:0, da bi Sloboda smanjila na 2:1. Strahoninec i Jedinstvo su odigrali 2:2. Prvo poluvrijeme 1:1. Šenkovec je pobijedio Trnovec 3:1 iako su gosti na poluvremenu imali prednost 0:1. Drava i dalje igra loše. Kod kuće su pri kraju prvog dijela primili gol od Mladosti i na kraju su poraženi 0:1.

2. MNL zapad 10. kolo: Rudar – Jedinstvo (NSD) 5:1 /subota/, Venera PMP – Zasadbreg 2:2 /subota/, Mura – Bratstvo (J) 1:3, Međimurec – Hajduk (Š) 2:3, Plavi (Pek.) – Sloboda (M) 2:1, Strahoninec – Jedinstvo (GM) 2:2, Šenkovec – Trnovec 3:1, Drava (K) – Mladost (S) 0:1.

2. MNL istok: Kvartet na vrhu ne posustaje

U ovom kolu bile su tri domaće pobjede i pet gostujućih slavlja. Vodeća Mladost iz Palinovca pobijedila je u Čehovcu ČSK 2:1. Domaćini prvi dio dobivaju 1:0. Mladost je preokrenula na 2:1. Pri kraju susreta ČSK nije iskoristio kazneni udarac za domaći bod. Drugoplasirana Croatia pobijedila je u derbiju ovog kola Mladost iz Svete Marije 2:1. Prvo poluvrijeme završava 1:0. Orehovčani su poveli 2:0, a Mladostaši smanjili na 2:1. Galeb je posljednji Draškovec ispratio petardom zabivši jedan gol u prvom i četiri u drugom poluvremenu. Kraljevčan je golom u drugom dijelu kod kuće pobijedio Vidovčan 1:0. Bratstvo je u Savskoj Vesi izgubilo od Drave 1:3. Poluvrijeme je bilo 0:1. Borac je identičnim rezultatom poražen od Dubrave 1:3. Ovdje je poluvrijeme bilo 1:2. U golijadi Dinamo je u Domašincu poražen od Hodošana 4:6 koji se ovom pobjedom popeo dva mjesta na tablici i sada je peti.


Dinamo poražen od Hodošana

2. MNL istok 10. kolo: Graničar (N) – Budućnost (P) 1:2 /nedjelja u 10,30 sati/, Galeb – Draškovec 5:0, ČSK – Mladost (Pal.) 1:2, Kraljevčan 38 – Vidovčan 1:0, Bratstvo (SV) – Drava (DM) 1:3, Borac – Dubrava1:3, Croatia – Mladost (SM) 2:1, Dinamo (D) – Hodošan 4:6.

3. MNL zapad: Ista meta, isto odstojanje

U ovoj ligi pola domaćih i gostujućih pobjeda. Vodeći trojac je pobjeđivao bez primljenog kola. Mali Mihaljevec je lako kod kuće pobijedio Dinamo 4:0 i ostao lider. Torpedo je prošao teško gostovanje u Brezju i pobijedio je Hajduk 2:0. Donji Koncovčak je slavio u Štrigovi 1:0. Plavi je pobjedom nad Paragom 10:0 došao na četvrto mjesto. Zebanec je kod kuće poražen od Bratstva 1:2 sa svim golovima u drugom dijelu, a Omladinac je bio bolji od Krištanovca 4:2.

3. MNL zapad 9. kolo: Mali Mihaljevec – Dinamo (Ž) 4:0, Hajduk (B) – Torpedo 0:2, Plavi 1975 – Parag 10:0, Sloga (Š) – Donji Koncovčak 0:1, Zebanec – Bratstvo (P) 1:2, Omladinac (M) – Krištanovec 4:2.

3. MNL istok: Eko preuzeo vrh

Kao i na zapadu i ovdje su se jednako radovali i gosti i domaćini. Jutarnjom pobjedom 6:0 nad Trnjem Eko je preuzeo prvo mjesto nakon jučerašnjeg neočekivanog kiksa do danas vodećeg Napretka. Radnički je kod kuće poražen od Mladosti 2:0. Borac je golom u drugom dijelu u Donjem Hrašćanu pobijedio Budućnost 1:0. Otok je kod kuće poražen od Jadrana 0:6. Poluvrijeme je bilo 0:4.

Borac uzeo tri boda protiv Budućnosti

3. MNL istok 9. kolo: Napredak – Omladinac (DS) 0:2 /subota/, Roma – Romska vatra 5:2 /subota u Križovcu/, Eko – Trnje 6:0 /nedjelja 10:30/, Radnički – Mladost (D) 0:2, Borac (DH) – Budućnost (M) 1:0, Otok – Jadran 0:6.

Galerija fotografija s utakmice Sokol – Sloga

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije