SVETA MARIJA

GODIŠNJA SKUPŠTINA NK MLADOST Godina 2019. za klupsku povjesnicu

Na skupštini je dodijeljeno je tridesetak zahvalnica najzaslužnijima koji su sudjelovali na uređenju igrališta i dobivanju licence za igranje u 4. HNL

Godišnja skupština NK Mladost Sveta Marija je održana u subotu, 18. siječnja u Domu kulture u Svetoj Mariji. Nazočilo joj je blizu 150 članova, klupskih simpatizera te brojnih sponzora koji pomažu klubu.

O proteklom radu okupljenima je govorio predsjednik Slavko Kvakan koji je istaknuo da je u protekloj natjecateljskoj sezoni klub ostvario povijesni uspjeh plasmanom u 4.HNL regija Čakovec-Varaždin, a potom NK Mladost ostvarila i zapažen plasman na kraju jesenskog dijela prvenstva osvojivši odlično 6.mjesto na tablici sa osvojenim 21 bodom i gol razlikom 24-13 (+11). Najbolji strijelci bili su Dominik Gašparić (7 golova), Dario Nađ (6 golova) i mladi Filip Šulj (5 golova).

– No, samim ulaskom u taj rang natjecanja prethodili su vrlo zahtjevni radovi oko uređenje infrastrukture na nogometnom igralištu što je tražila komisija za dobivanje licence za igranje 4 HNL – podvukao je predsjednik Kvakan.

Istaknuo je da je cijelo malo mjesto zasukalo rukave kako bi se zahtjevni radovi izvršili, a posebno je zahvalio načelnici Općine Sveta Marija Đurđici Slamek i Općini na svestranoj pomoći i podršci pa je igralište je u vrlo kratkom vremenu uređeno i dobivena je potrebna licenca. Istaknuo je nadalje kako je vrlo zadovoljan što klub ima formirane i tri mlađe kategorije (U-11 ,U-13 i U-17), a koje su također postigli zavidne rezultate pa se je zahvalio trenerima na radu sa djecom. Na kraju je zahvalio svim članovima na predanom radu, a posebno sponzorima i mještanima na angažmanu oko uređenja igrališta.

Skupu se obratila i načelnica Općine koja je pohvalila rad kluba, a posebno je istaknula zadovoljstvo odazivom mještana na radne akcije oko uređenja igrališta, što dokazuje kako su mještani vrlo složni i jedinstveni dok su takve situacije. Obećala je i daljnu podršku Općine u radu i zahvalila Upravi i članovima na dobroj suradnji. Na kraju im je zaželjela puno sportskog uspjeha i dobre rezultate.

Na skupštini je dodijeljeno je 30-tak zahvalnica najzaslužnijima koji su sudjelovali na uređenju igrališta i dobivanju licence za igranje u 4.HNL.

Uz načelnicu Slamek poseban gost je bio i predstavnik NK Drava Donji Mihaljevec, kluba koji teritorijalno pripada ovom općinskom području.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije