Rukomet: Čakovčani na streljani

Rukomet: Čakovčani na streljani

U susretu rukometne Premijer lige Poreč je očekivano stigao kod kuće pred tristotinjak gledatelja do punog plijena pobijedivši Međimurje 38:25. Domaćin je imao dominaciju tijekom cijelog susreta.

Novinar Glasa Istre u svom je osvrtu na susret napisao: ’’Porečani su Čakovčanima utrpali gotovo 40 golova, što najbolje svjedoči da su gostujući vratari bili na pravoj streljani. Protiv nikad lošijih Međimuraca, koji su u Poreč doputovali sa svega 13 igrača, napadački su porečku momčad predvodili Miličević, Gudić i posebno Vujić, trojac koji je zajedno postigao 29 od ukupno 38 golova domaćina.’’

Nakon desetak minuta bilo je 8:3, a nakon idućih deset 11:6. Prvi dio završio je 16:9. Bilo je pet razlike i u 40. minuti kod rezultata 22:17. U posljednjih desetak minuta Čakovčani ulaze sa sedam golova zaostatka (29:22). U samoj završnici Poreč zabija još devet golova, Međimurje tek tri i susret završava s 13 golova viška na strani Poreča. Međimurski vratari Kovačević i Matučec nisu imali svoj dan i zajedno su zaustavili tek 10 lopti, dok je s druge strane ”naš” Tomislav Sladoljev imao 21 obranu.

Martinčević je zabio 7 golova, Mišević 6, po 3 gola dali su Petek, Martinjak i Krajner, a jedan gol zabili su Sklepić, Varga i Bratković. Nakon 6 kola Međimurje ima jedan remi i pet poraza te se nalazi  na 12. mjestu. Jedan bod još ima Arena s kim je Međimurje remiziralo, a bez boda su Varaždinci.

U 7. kolu u Čakovec dolazi Kaštela Adriachem i to je jedan od protivnika koje je trener Alan Belko označio da se treba ili mora dobiti. Kaštela svoj susret ovog kola igra u nedjelju s Goricom.

U 2. HRL sjever za žene Zrinski je pobijedio Podravku Lino 27:26. Rukometaši Preloga su i istom rangu doživjeli prvi ovosezonski poraz. Bolje je bilo Borovo 27:22. U 3. HRL sjever za žene u lokalnom je derbiju Prelog bio bolji od Čakovca 29:24 (14:10). U ovom rangu bili su uspješni naši rukometaši. Nedelišće je pobijedilo Koprivnicu 29:23 (10:10), dok je nfo star pobijedio drugu ekipu Vidovec Biosa u gostima 40:32 (17:13).

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije