NIŠTA BEZ MEĐIMURACA

VELIKA PODRŠKA KAUBOJIMA Brojni Međimurci podržali naše rukometaše u Austriji

Utakmicu je obilježila i sjajna atmosfera koju su na tribinama stvorili naši brojni navijači, a među njima se našlo i više veselih ekipa iz Međimurja

Hrvatski rukometaši završili su prvi krug natjecanja s maksimalnim učinkom. U 3. kolu  Skupine A Červarovi su izabranici pobijedili Srbiju sa 24:21 (8:10). Naši rukometaši su u 42. minuti krenuli u preokret, zabili smo pet golova u nizu i stigli do rezultatskog preokreta.

Nakon što smo napravili prednost od pet golova razlike utakmicu smo mirno priveli kraju. Hrvatska u drugi krug prenosi dva boda.

Utakmicu je obilježila i sjajna atmosfera koju su na tribinama stvorili naši brojni navijači, a među njima se našlo i više veselih ekipa iz Međimurja. Neki od njih su nam se javili i poslali nam svoje fotografije.

Graz je bio kao stvoreno mjesto za navijače iz našeg kraja koji su do tamo stigli za tek nekoliko sati, a nakon jučerašnje treće pobjede u skupini valjalo je to dobro i proslaviti. Naši će rukometaši u drugom krugu natjecanja igrati u Beču, a ne sumnjamo da će i tamo imati vrlo dobru podršku s tribina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije