Loš vikend međimurskih odbojkaša

Loš vikend međimurskih odbojkaša

Naši predstavnici u najvišim odbojkaškim ligama htjet će što prije zaboraviti ovaj vikend. Centrometal je poražen u Osijeku od Murse 3:0. Po setovima je bilo 25:14, 25:16 i 25:23.

U drugoj ligi odbojkašice Kaštela i odbojkaši Totovca nisu kapitalizirali prednost domaćeg parketa. Totovec je poražen od Čazme 3:2. Iako su gubili u setovima 2:0 uspjeli su se vratiti na 2:2, no peti odlučujući set odlazi na razliku na stranu gostiju. Po setovima je bilo 20:25, 21:25, 25:19, 25:20 i 14:16.

Kaštelanke su poražene od ekipe Novog Zagreba 3:1. Prvi set dobivaju Zagrepčanke 25:21. U drugom setu odbojkašice iz Pribislavca ekspresno vraćaju na 1:1 pobijedivši 25:12. No to je bilo sve. Novi Zagreb dobiva iduća dva seta 25:17 i 25:12.

Kaštel u akciji

Centrometal je poražen u Osijeku od Murse 3:0

Osijek, dvorana Gradski Vrt, gledatelja 150
Suci: Perić, Franolić (oba Zagreb) – dobri

Mursa Pan: Perić, Jurić, Puljić, Gluvojić, Kolarić, Prlić, Dudaš,
Šućur, Suk, L.Vranješ, Šćerbakov, F.Vranješ (trener Barić)
Centrometal: Gotal, T.Posavec, M.Posavec, Todorović, Petran, Harambašić,
Kovač, David, Puđa, Vabec, Vuk (trener Kirić)

Odbojkaši Centrometala očekivano su poraženi na startu prvenstva u Osijeku kod prvog favorita lige Murse Pan rezultatom 3:0, po setovima 25:14, 25:16 i 25:23. Momčad Centrometala krenula je u susret sa primačima Tomicom Posavcem i Harambašićem, srednjacima Marinom Posavcem i Kovačem, korektorom Todorovićem, tehničarom Gotalom i liberom Petranom.

Od samog početka domaćin je visokim blokom zaustavljao napade naših igrača, našim igračima nije išao ni servis, bilo je problema sa prijemom i prvi set je uvjerljivo otišao na stranu domaćina. U tim trenucima jedino smo u napadu dobro prolazili kroz sredinu.

U drugom setu krenulo se sa Vabecom umjesto Harambašića, ali se odnos snaga nije bitno promijenio. Pred kraj seta u igru su ušli i dizač David, te srednjak Puđa. U trećem setu poveo je domaćin sa 13:8 i činilo se da će lako privesti susret kraju. Ali tada naši kreću puno bolje, te preokreću i prvi put vode 15:14 ponajviše dobrim servisima Vabeca, ali i dobrom igrom u napadu ostalih igrača.

Zadnje vodstvo imao je Centrometala kod 18:17, zatim se igra neizvjesno do konačnih 25:23 za domaćina. U tom periodu domaći su uspjeli uhvatiti nekoliko iznimno teških lopti u obrani našim igračima, te je to presudilo.

U sljedećem kolu Centrometal je domaćin momčadi Vukovara. Utakmica se igra u dvorani SGC Aton u Nedelišću u subotu 15. listopada sa početkom u 19:30 sati. Ulaz je besplatan, te se pozivaju navijači da svojim bodrenjem pomognu našim igračima u osvajanju prvih bodova. (J.K.)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije