Rukomet: Međimurje preslabo za Zamet

Rukomet: Međimurje preslabo za Zamet

U susretu rukometne Premijer lige Zamet je u Čakovcu pobijedio Međimurje 30:24 i opravdao ulogu favorita. Prvo i posljednje vodstvo bilo je 1:0 golom Matića. Nakon desetak minuta gosti odlaze na tri razlike (4:7) i s manjim ili većim oscilacijama zadržavaju tu prednost do poluvremena (12:15).

Drugi dio bolje otvara Zamet i ima prednost od sedam golova razlike u 40. minuti kod rezultata 15:22. Međimurje je ipak skupilo snage i primaknulo se na četiri gola manjka u 52. minuti kada je bilo 22:26.

No do kraja susreta Riječani su odigrali maksimalno i zasluženo pobijedili 30:24. Kako god okrenuli čakovečka mladost se jako teško nosi sa starijim i iskusnijim igračima te će morati bodove spasa za ostanak u ligi tražiti s izravnim konkurentima.

U idućem kolu slijedi gostovanje kod Poreča gdje se jako teško može računati na pozitivan rezultat.

Gol rukometaša Međimurja

Minuta odmora

Na čakovečkim vratima odličan je bio Matija Matučec koji je ubilježio 17 obrana, a Luka Milas je imao jednu obranu. U napadu je najefikasniji bio Denis Matić s 5 golova. Slijede Martinčević 4, Varga, Zadravec i Horvatić 3, Krajner i Sklepić 2 te Mišević i Peras s jednim golom. Kod Zameta Ivan Ćosić zabio je 8 golova, a na vratima je Ivan Stevanović imao čak 27 obrana.

Ivan Stevanović proslavio se sa čak 27 obrana

U 2. HRL sjever rukometašice Zrinskog poražene su od bivšeg prvoligaša i vodećeg Osijeka 27:20. U idućem kolu u Čakovec dolazi Podravka Lino. Prelog ima i treću pobjedu u tri kola nakon pobjede nad Viro Viroviticiom 26:19. Prelog je zajedno sa Slatinom vodeći na tablici, a u idućem kolu gostuje kod Borova. U 3. HRL sjever za žene Čakovec je pobijedio Lipik 47:20 (21:8), dok je Prelog poražen u Križevcima od Mlinara 28:23 (13:13). U istom rangu natjecanja Info Star je tijesno pobijedio kod kuće Ludbreg 29:28 (12:16), dok je Nedelišće slavilo u gostima kod Velikog Trojstva 25:23 (10:13).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije