Nogomet: Minimalne pobjede Međimurja i Poleta

Nogomet: Minimalne pobjede Međimurja i Poleta

2. HNL Međimurje – Radnik 1:0, 3. HNL sjever Polet Pribislavec – Papuk 1:0, Mladost Prelog – Križevci 1:1, Koprivnica – Čakovec 4:0, Bjelovar – Nedelišće 2:0. 1. MNL Centrometal – Pušćine 4:1, Sloboda Slakovec – Spartak Mala Subotica 4:3. 2. MNL istok Hodošan – Croatia 1:1, 2. MNL zapad Hajduk Štrukovec – Venera 3:4, 3. MNL zapad Parag – Hajduk Brezje 0:5.

U 8. kolu 2. HNL Međimurje je u Čakovcu pobijedilo Radnik iz Sesveta 1:0. S ova tri boda Čakovčani su pobjegli sa samog začelja. Jedini gol pao je u 68. minuti. Jurica Marčinković je povukao loptu na desnu stranu i htio ubaciti. Lopta je sretno prošla preko noge, prevarila vratara Radnika Luku Karatovića i sjela na suprotnu stranu za jedini gol na susretu.

 
Gol za 1:0 Jurice Marčinkovića

Jurica Marčinković

Imali su i Čakovčani ranije svoje prigode kao i Radnik, no ovaj je gol odlučio pobjednika. U prvom dijelu pola sata uspavanke. Tek u 38. i 41. za Međimurje prijete Marčinković i Dodlek koji dolaze sami pred vratara, no nema realizacije.

U drugom dijeli Radnik ima dvije grandiozne prigode u 54. i 65. minuti, no ne znaju zabiti gol. Najprije je Petar Franjić dobio prizemnu povratnu loptu na dvadesetak metara, pucao je precizno, no Zvonimir Božak brani čakovečki gol. Nakon ove prigode sam se prema Božaku sjurio igrač Radnika Mario Babić koji je dobio idealnu okomitu loptu, no srećom sustigla ga je čakovečka obrana. I tada gol u 68. minuti koji je odlučio pobjednika.

Međimurje – Radnik

U 3. HNL sjever Polet je u Pribislavcu golom u prvom dijelu pobijedio u derbiju začelja Papuk iz Orahovice 1:0 i tako došao do prvih bodova u ovom rangu. U derbiju kola Čakovec je teško poražen u Koprivnici 4:0. Prvi dio domaćin je vodio 1:0.

U Prelogu su Mladost i Križevci odigrali 1:1. Gosti su poveli u prvom dijelu, a u drugom golom Matije Radikovića iz kaznenog udarca Mladost dolazi do boda. Nedelišće je poraženo u Bjelovaru 2:0 primivši oba gola u drugom dijelu. Sutra u 16:00 sati Graničar u Kotoribi dočekuje Mladost iz Ždralova.

Polet – Papuk

U 1. MNL Centrometal je pobijedio Pušćine 4:1. U golijadi u Slakovcu Sloboda je pobijedila Spartak 4:3. Domaćin poluvrijeme dobiva 1:0, no gosti preokreću u drugom na 1:2. Slakovčani zabijaju nakon toga tri gola i vode 4:2 da bi Spartak smanjio na 4:3.

U 2. MNL zapad Venera je pobijedila u Štrukovcu Hajduk 4:3. Poluvrijeme je završilo 2:2. U 2. MNL istok Hodošan i Croatia su odigrali 1:1. Prvo poluvrijeme mreže miruju. Croatia je povela, a Hodošan izjednačio. U 3. MNL zapad Hajduk iz Brezja se lako obračunao s Paragom u Preseki pobijedivši 5:0.

Sloboda – Spartak 4:3
Malosubotički Spartak danas je primijerno zaigrao u novim dresovima koje im je poklonio Zlatan Jambrović ispred Caffe bara Petica iz Male Subotice

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije