Mažoretkinje Općine Donji Kraljevec zlatne u Engleskoj!

Mažoretkinje Općine Donji Kraljevec zlatne u Engleskoj!

Mažoretkinje Općine Donji Kraljevec osvojile su prvo mjesto na Europskom natjecanju u mažoret plesu u engleskom Bathu gdje su se nalazile od 30. rujna do 2. listopada ove godine.

Cure su se natjecale kao dio hrvatske reprezentacije u kategoriji juniora sa rekvizitima. Plasman na Europsko prvenstvo izborile su osvojivši prvo mjesto na državnom natjecanju u Čakovcu sa koreografijom Tihane Ledenko.

S ponosom mogu reči da su dostojno zastupale Republiku Hrvatsku i svoju općinu te cijelo Međimurje. U konkurenciji Engleske, Nizozemske, Francuske i Češke bile su najbolje!

Svojom koreografijom digle su na noge cijele tribine s navijačima iz svih zemalja koje su se natjecale što nije uspjelo nijednoj ekipi na tom prvenstvu.

S mažoretkinjama iz Donjeg Kraljevca ekipno se natjecao i Tihomir Bendelja, član ludbreškog kluba i trener “kraljevskih” mažoretkinja.

Europski prvaci ekipno su TIHOMIR BENDELJA, DORA ŠTEFOK, MARTINA TOTA, HELENA GLAVAK, BLAŽENKA BARLOVIĆ, ROBERTA KOVAČIĆ, STELA PETROŠANEC, ANA JANČEC, ENA CVEK, MONIKA BARANAŠIĆ, PAULA PERCAČ, PAULA MESAREK, JELENA OBADIĆ I SARA ZRNA.

Prilikom povratka u Hrvatsku, zlatne donjokraljevske mažoretkinje članovi udruge dočekali su ispred školske dvorane u Donjem Kraljevcu sa velikim pljeskom, tortom, kolačima i vatrometom.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije