Subotnji nogomet: Čakovec i Nedelišće upisali domaće pobjede

Subotnji nogomet: Čakovec i Nedelišće upisali domaće pobjede

U susretima 3. HNL sjever u domaćim su susretima slavili Čakovec i Nedelišće, dok je Graničar iz Kotoribe poražen u gostima.

Čakovec se lako obračunao s poletom iz Pribislavca 6:1. Nakon prvog dijela bilo je 4:0. U 5. minuti zabio je Luka Bobičanec, u 12. Danijel Mesarić. Milan Mesarić u 30. i 32. minuti zabija dva gola i podiže na 4:0. U 59. minuti na 5:0 podiže Danijel Mesarić. Počasni gol za Polet zabija Zsolt Kanizsai u 81. minuti. U sudačkoj nadoknadi iz kaznenog udarca zabija kapetan Čakovca Danijel Novak za konačnih 6:1. Trener Čakovca Izet Terzić pohvalio je svoju ekipu i kazao kak će nastojati i dalje biti pri samom vrhu, dok je na klupi Poleta prvi puta bio Boris Đorđević koji je bodrio svoje igrače i najavio da će u idućim kolima pokušati doći do prvih bodova.

Izjave trenera nakon utakmice Čakovec – Polet:

Trener Poleta Boris Đorđević: ”Došao sam prije dva dana, činjenica je da ne poznajem ekipu. Stanje nije najbolje, ni fizička sprema ni igrački kadar. Nadam se da izvjesno vrijeme Polet neće izgledati kako izgleda. To će puno bolje izgledati za dva do tri kola. Bio sam svjestan da dolazim u jednu nezavidnu situaciju. Pokušat ćemo radom, redom i disciplinom nadomjestiti nedostatke. Ima ekipa s kojima možemo igrati i pobjeći od dna. Već nam iduće kolo dolazi Papuk.”

Trener Čakovca Izet Terzić: ‘‘Jako dobro prvo poluvrijeme, igrali smo prema dogovoru. Stvorili smo prednost 4:0. Napravili smo izmjene s igračima koje manje igraju ili su bili ozlijeđeni. Žao mi je gledatelja što više nisu uživali u igri, ali igrači se nisu držali dogovora i nastavili kao i u prvom dijelu. Zadovoljni smo s dosadašnjim rezultatima. Imamo probleme s igračima koji ne treniraju radi radnih obveza, a neki su i ozlijeđeni. Rezultat privlači gledateljstvo i žao mi je što nismo prikazali bolji nogomet. Postoje objektivne okolnosti, odigrali smo i u utorak susret s Varaždinom i sve to ima svoj utjecaj na svježinu igrača što se vidjelo u drugom poluvremenu. Očekuje nas ozbiljniji dio protivnika. Nadam se da ćemo svoju šansu iskoristiti i i idućem kolu gdje igramo u Koprivnicni.”. Na pitanje o Čakovcu u 2. HNL Terzić je dodao: ”U svakom slučaju sadašnje mogućnosti su visoki plasman, no morali bismo imati još tri do četiri kvalitetna pojačanja. Prvenstvo je predugo za ovaj fond igrača koji trenutno imamo.”

Gol Čakovca za 5:0

Gol Poleta za 5:1

Gol Danijela Novaka sa jedanaesterca za konačnih 6:1

Nedelišće je pobijedilo Podravac iz Virja 3:0. Prvi dio završio je 2:0. Dvostruki strijelac bio je Golubić, a iz kaznenog udarca zabio je Balent. Iako je Nedelišće bilo desetkovano uspjeli su zabilježiti nova tri boda. Graničar iz Kotoribe poražen je od Bjelovara 2:0 primivši po jedan gol u svakom dijelu.

 
Nedelišće sa 3:0 pobijedilo Virje

Napokon pobjeda Omladinca iz Novog Sela Rok. Kod kuće su pobijedili Slobodu iz Slakovca 1:0 golom u drugom poluvremenu. U 2. MNL zapad Rudar je pobijedio Bratstvo iz Jurovca 6:1. Prvo poluvrijeme završilo je 2:0. Venera je doživjela prvi poraz. Kod kuće ih je pobijedila Sloboda iz Mihovljana 2:1: Prvi dio dobivaju gosti 1:0. U drugom dijelu podižu na 2:0, a domaćin je postigao jedan gol za konačnih 2:1 za Slobodu. U 3. MNL istok Napredak je i dalje stopostotan. Jadran je pao u Gornjem Kraljevcu 5:1. Prvo poluvrijeme završilo je 3:1.

Subotnji nogometni rezultati:

3. HNL: Čakovec – Polet 6:1, Nedelišće – Podravac 3:0, Bjelovar – Graničar 2:0. 1. MNL: Omladinac – Sloboda 1:0. 2. MNL zapad: Rudar – Bratsvo J 5:1, Venera – Sloboda 1:2. 3. MNL: Napredak – Jadran 5:1.

 Slavlje Čakovca nakon postignutog gola pribislavskom Poletu

Foto: Čakovec – Polet Pribislavec

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije