Očekivana pobjeda odbojkaša Centrometala protiv Nedelišća

Očekivana pobjeda odbojkaša Centrometala protiv Nedelišća

Tjedan dana do početka prvenstva prijateljsku utakmicu odigrali su naš prvoligaš Centrometal sa drugoligašem Nedelišćem. Pobjeda je očekivano pripala črečanskom klubu sa 3:0, po setovima 25:16, 25:22 i 25:14. Centrometal je za novu sezonu licencirao 13 igrača. Na mjestu primača Tomica Posavec, Miroslav Vabec, Dino Harambašić i Mišo Petran (može
igrati i libera), na poziciji srednjih blokera Marin Posavec, Ivan Kovač, Tomica Puđa i Marijan Palinkaš (može odigrati i korektora), na mjestu tehničara Kristijan Gotal i Marko David, korektor Spasoje Todorović, te libero igrači Deni Vuk i Dario Posavec.

Momčad će voditi Jadranko Kirić, fizioterapeut Alen Horvat. Momčad je identična kao i prošle godine, nije bilo nikakvih dolazaka i odlazaka. Jedina je promjena što će veteran Makarov ove sezone nastupati za drugu momčad koja nastupa u trećoj ligi.

Sa natjecanjem Centrometal kreće 8. listopada kad gostuje kod osječke Murse PAN. Nedelišće je reorganizacijom ove sezone napredovalo čak dva ranga, te će nastupati u 2.A ligi centar. U ligi nastupa 11 klubova sa područja grada Zagreba, te Karlovačke, Sisačko-moslavačke, Zagrebačke, Bjelovarsko-bilogorske, Varaždinske i Međimurske županije. Prvenstvo započinje također 8. listopada, a Nedelišće je u prvom kolu slobodno.

Momčad će voditi Josip Treska, a licencirano je 12 igrača. To su Hrvoje Novak, Davor Prevalšek, Marko Štebih, Kristijan Petran, Karlo Novak, Karlo Kocijan, Ivan Novak, Danijel Kopačević, Domagoj Košir, Filip Marciuš, a na dvojnu licencu tu su iz Centrometala još mladi Marko David i Deni Vuk.

U istoj ligi nastupa i Totovec koji je za ligu licencirao 13 igrača. To su Luka Krklec, Siniša i Dino Novak, Josip, Božidar i Damir Pergar, Tomislav Sušec, Zlatko Rešetar, Jurica Trstenjak, Aleksandar Kovačić, Josip Kozar, Stjepan Korunek i Antonio Marković, a momčad će voditi Stjepan Kozar. Totovec u prvom kolu 8. listopada dočekuje Čazmu.

Istog dana započinje i natjecanje trećeligaša. Od međimurskih predstavnika Mladost iz Vularije gostuje u Varaždinu kod Žereka, Plavi iz Peklenica dočekuju Koprivnicu, a druge momčadi Totovca i Centrometala igraju međusobno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije