BOKS

ČAKOVEC Timi Maslić bolji od Ivana Vrtarića

U dvorani Boksačkog kluba u Čakovcu tradicionalno je održan boksački turnir u kojem je nastupilo 50-tak članova kluba od 5 do 23 godine.

U jutarnjim satim nastupali su mladi članovi kluba koji su pokazali iznimnu borbenost, dok su u poslijepodnevnim satima nastupali stariji članovi kluba. Sveukupno je odboksano ni manje ni više nego 21 meč. U klubu je bila iznimno dobra atmosfera i ovim putem se žele zahvaliti klubu na profesionalnosti odrađenog turnira, trenerima Vanji Kostelu i Robertu Hericu, hostesama te svim roditeljima i navijačima koji su prisustvovali turniru i došli podrzati borce.

Meč turnira bila je borba 16-godišnjeg Timija Maslića, osvajača brončane titule na juniorskom državnom prvenstvu koje se održalo ove godine u olimpijskom boksačkom centru u Zagrebu i 21-godišnjeg Ivana Vrtarića, također osvajača brončsne medalje na istom turniru, ali u seniorskoj kategoriji. Jednoglasnom odlukom suca pobjedu je odnio Timi Maslić pred kojim je svijetla budućnost u sportu. Interesentno je da Timi uz boks brani i boje stolnoteniskog kluba iz Žabnika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije