Sloga tricom ispratila Omladinac, Podturen uspješan u Čukovcu

Sloga tricom ispratila Omladinac, Podturen uspješan u Čukovcu

U prvenstvenom susretu Prve međimurske nogometne lige Sloga je u Čakovcu dočekala Omladinac iz Novog Sela Rok i slavila je 3:0.

Prvi dio završio je 1:0. Treba dodati da su obje ekipe imale još nekoliko prigoda koje je teže promašiti nego pogoditi, no u situacijama jedan na jedan istaknuli su se vratari, a u par navrata napadači su uspjeli promašiti i prazan gol.

U drugom dijelu Čakovčani zabijaju još dva gola za sigurnu pobjedu 3:0.

Sloga ima 8 bodova i ovom će se pobjedu malo odmaknuti od samog začelja, dok je Omladinac i nakon sedmog kola na samom začelju bez i jednog boda s gol – razlikom 7:25 što je malo tko mogao očekivati na početku prvenstva.

Podturen kući pjevajući iz Čukovca

U prvenstvenom susretu Prve međimurske nogometne lige Čukovec ’77 je dočekao Podturen i poražen je 0:2. Podturen je u svakom poluvremenu postigao po jedan gol što mu je uz netaknutu mrežu bilo više nego dovoljno za osvajanje tri gostujuća boda.

 

Ovom pobjedom Podturen je sigurno za sada preskočio Mladost iz Ivanovca koja je jučer poražena od Centrometala, a ako BSK u derbiju popodne bude bolji od Spartaka Podturen će se pomaknuti s trenutno šeste na četvrtu poziciju.

Čukovec je ostao na pretposljednjoj poziciji s tri boda u šest susreta s gol – razlikom 4:17.

Popodne od 16:30 sati igraju se preostala četiri susreta Prve međimurske nogometne lige kao i svi preostali susreti Međimurskih nogometnih liga.

FOTO: Sloga – Omladinac

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije