Kladiti se na nogometaše i rukometaše Međimurja?

Kladiti se na nogometaše i rukometaše Međimurja?

U susretu 2. HNL Međimurje u Čakovcu danas dočekuje Vinogradar. Nakon potopa protiv Pomorca 7:1 današnja pobjeda Čakovčana je prioritet. Kladionice (koje uopće imaju u ponudi 2. HNL) baš ne vjeruju u domaću pobjedu i stavile su koeficijent koji se vrti oko 2.30, dok je na igrače iz Mladine oko 2.70.

Međimurje je do sada skupilo 4 boda, a Vinogradar 3 pobijedivši u gostima Marsoniu 2:1. U ostalim susretima poraženi su u gostima od Mosora 3:1, kod kuće od Gorica 2:0, u 4. kolu bili su slobodni, dok ih je protekli vikend dobio Rudeš 2:1. Zanimljivo da barem za sada kladionice ne stavljaju u ponudu parove rukometne Premijer lige ili ih još barem nisu stavili u ponudu na webu.

Netko tko je u prva dva kola odigrao hrabro u prvom kolu protiv Međimurja na Buzet za 1 000 kuna mogao je dobiti 3 000 kuna, a remi protiv Buzeta u drugom kolu nosio je koeficijent oko 10. Danas u 18:30 sati Čakovcu gostuje Dubrava koja je u srijedu pobijedila Poreč 30:25, dok je taj isti Poreč u prvom kolu razmontirao kod kuće Arenu 37:19 s kojom je Međimurje u srijedu remiziralo.

Vođeni nekom matematičkom logikom to znači da Dubrava danas lagano dobiva susret, no srećom sport je često u kontradikciji s logikom i nadamo se prvoj pobjedi Međimurja…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije