SIMPOZIJ U ZAGREBU

RENOMIRANI KONDICIJSKI TRENER Miljenko Vidović iz Kotoribe održao predavanje na 8. simpoziju ‘Školski sport’

Miljenko Vidović, struč. spec. cin, održao je predavanje na temu 'Važnost razvoja koordinacije u ranim fazama formiranja sportaša'

Hrvatski školski sportski savez organizirao je 26. i 27. listopada ove godine 8. Simpozij ”Školski sport” u suradnji sa Kineziološkim fakultetom Sveučilišta u Zagrebu te Agencijom za odgoj i obrazovanje.

Simpozij je organiziran kao državni stručni skup učitelja i nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture i kao takav najveći je kineziološki skup u Republici Hrvatskoj.

Tema ovogodišnjeg simpozija bila je ‘Zdravstvena usmjerena tjelesna aktivnost učenika’, a kao jedan od predavača na skupu bio je i Miljenko Vidović, renomirani kondicijski trener iz Kotoribe, koji je održao predavanje na temu ‘Važnost razvoja koordinacije u ranim fazama formiranja sportaša’. Multimedijski obogaćena prezentacija malo koga je ostavila ravnodušnim pa pljeska tijekom predavanje nije izostalo.

Stoga možemo biti sigurni da se ispred Miljenka nalazi još mnoštvo angažmana vezanih uz prenošenje znanja i iskustva na sve one koji se bave sportskim  treningom djece. ali i vrhunskih sportaša.

U tome svemu se je Miljenko potvrdio, a poznajući ga osobno, on je jedan od stručnjaka koji je počeo graditi svoju karijeru fokusirajući se na tjelesnu pripremljenost sportaša, a u mladosti se iskazao prije svega kao nogometaš i atletičar. Miljenkova znanja i iskustva koristili su mnogi renomirani hrvatski sportaši, a bio je i ostao dobar suradnik s mnogim uglednim sportskim učiteljima u Lijepoj Našoj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije