NOGOMET

KOMENTAR NEDJELJNOG KOLA Remi Katarine Zrinski i Lepoglave, Međimurcu i Mladosti (SM) domaće pobjede

U 1. HNL za žene važan susret u Novom Selu Rok igrale su nogometašice Katarine Zrinski i Lepoglave

U prvoligaškom susretu nogometašica sastale su se Katarina Zrinski i Lepoglava. Uoči ovog susreta oba kluba bila su bez boda i za sada su glavni kandidati za ispadanje pa je utakmica imala dodatnu težinu za obje ekipe. Poluvrijeme je bilo 1:1. Gošće su povele iz slobodnog udarca na otvaranju susreta, a Čakovčanke su uzvratile nakon pola sata igre. U drugom dijelu bez golova i na kraju podjela bodova.

1. HNL žene: Katarina Zrinski – Lepoglava 1:1

4. NL skupina Čakovec – Varaždin: Međimurcu i Mladosti (SM) domaće pobjede

U međimurskom ogledu igranom u Svetoj Mariji ekipa Mladosti je ugostila Dinamo iz Domašinca. Na poluvremenu je domaćin imao minimalnu prednost 1:0. U nastavku još jedan gol domaćina u samoj završnici za 2:0.

Međimurec je dočekao Jalžabet i već je na poluvremenu imao visoku prednost od 5:0. U drugom dijelu tri gola gostiju za konačnih 5:3.

Sloga iz Čakovca imala je teško gostovanje u Beletincu kod vodeće Bednje. Poluvrijeme je bilo 2:0 za domaćine. U nastavku prava golijada i pobjeda domaćina 7:1.

4. NL skupina Čakovec – Varaždin: subota Mladost Komet – Ivančica 1:1, Dinamo (P) – Dubravka-Zagorac 5:2, Nedelišće – Omladinac (NSR) 4:0, nedjelja Bednja – Sloga 7:1, Međimurec – Jalžabet 5:3, Mladost (SM) – Dinamo (D) 2:0.

1. ŽNL: Gostima tri pobjede

U šest nedjeljnih susreta čak tri gostujuće pobjede. Trnovec je poražen od Naprijeda 0:2. Kod kuće je kiksao Graničar (K) koji je poražen od Trnave 0:1 kao i Spartak od Podturna 0:1.

                                     Poraz Spartaka od Podturna

Najuvjerljiviji domaćin bio je Dubravčan koji je pobijedio Slogu (Š) 5:2. Uspješan domaćin bilo je i Jedinstvo (GM) koje je pobijedilo Kraljevčana 38 2:0. Galeb i BSK odigrali su 1:1.

1. ŽNL: subota Polet (P) – Hodošan 4:1, Centrometal – Bratstvo (J) 1:1, nedjelja Jedinstvo (GM) – Kraljevčan 38 2:0, Trnovec – Naprijed 0:2, Dubravčan – Sloga (Š) 5:2, Galeb – BSK 1:1, Graničar (K) – Trnava 0:1, Spartak – Podturen 0:1.

2. ŽNL – skupina A: Gosti uspješniji od domaćina

U sedam nedjeljnih susreta tri domaće pobjede i četiri gostujuća slavlja. U Turčišću je Borac pobijedio NŠ Međimurje-Čakovec 7:1. U Dekanovcu je Mladost bila sigurna protiv Omladinca (DS) 4:0, a minimalnu pobjedu ostvario je Vidovčan nad Croatijom 1:0.

                             U Turčišću sedmica Borca

Mladosti (I) pak je minimalno poražena kod kuće od Draškovca 0:1. I Borac (DH) je poražen od Radničkog 1:2. Najteže je stradalo kod kuće Bratstvo (P) od ČSK-a 1:5, a Budućnost (P) je poražena od Jadrana 0:3.

2. ŽNL – skupina A: nedjelja Borac PMP – NŠ Međimurje-Čakovec 7:1, Mladost (I) – Draškovec 0:1, Mladost (D) – Omladinac (DS) 4:0, Borac (DH) – Radnički 1:2, Bratstvo (P) – ČSK 1:5, Vidovčan – Croatia 1:0, Budućnost (P) – Jadran 0:3.

2. ŽNL – skupina B: Strahoninec uspješan kod Venere

Venera je poražena od Strahoninca 0:3 s dva gola u prvom dijelu i jednim u nastavku. I Pobjeda je izgubila kod kuće od Zasadbrega 77 0:1.

Budućnost (M) je pobijedila Slobodu (M) 4:2, dok su Mura i Mali Mihaljevec završili 1:1.

2. ŽNL – skupina B: subota Sloboda (S) – Hajduk (B) 1:0, Donji Koncovčak – Vučetinec 1:3, Plavi – Bratstvo (SV) 0:0, Hajduk (Š) – Omladinac (M) 3:0, nedjelja Venera PMP – Strahoninec 0:3, Budućnost (M) – Sloboda (M) 4:2, Mura – Mali Mihaljevec 1:1, Pobjeda – Zasadbreg 77 0:1.

3. ŽNL: Pobjede vodećih

Otok je s uvjerljivih 11:0 pobijedio Dinamo (Ž). Drava (K) je bila bolja od Napretka 4:1, dok je Torpedo pobijedio Parag 8:2. U Selnici poraz Mladosti od Jedinstva (NSnD) 0:5.

3. ŽNL: nedjelja Graničar (N) – Dubrava 5:0, Otok – Dinamo (Ž) 11:0, Mladost (S) – Jedinstvo (NSD) 0:5, Drava (K) – Napredak 4:1, Torpedo – Parag 8:2.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije