Nacionalni mediji opet o najgorem nogometnom klubu u Hrvatskoj

Nacionalni mediji opet o najgorem nogometnom klubu u Hrvatskoj

Hrvatski mediji opet, nakon Jutarnjeg i Sportskih novosti, Međimurje stavljaju u kontekst ismijavanja, kad rade reportažu o romskom nogometnom klubu Romska vatra kao najgorem nogometnom klubu u Hrvatskoj.

“Nemaju igralište, nemaju kopačke, nemaju trenera, ali sanjaju drugu ligu. Posljednje dvije sezone drže čvrsto dvanaesto mjesto u trećoj ligi, ali najgori klub u Hrvatskoj u novu je sezonu ušao s velikim ambicijama. Odvojili su se od dna tablice i više ne primaju dvanaest golova po utakmici”, piše Rtl.hr.

Gostovanje u Gardinovcu mogla je biti prva prilika za pobjedu Romske vatre, najgori nogometni klub u Hrvatskoj.

Igrač i trener u jednome ima dosta posla s održavanjem discipline, ali dečki su spremni i poginuti na terenu. Romska vatra nije toliko loša kao prošle dvije sezone jer nisu stalno u zaleđu i ne trče svi za loptom kao muhe bez glave, već drže poziciju na terenu.

Čak su preživjeli i jedanaesterac i kreirali nekoliko dobrih prilika, ali morao je pasti i gol. Kao i obično, u njihovoj mreži.

Na uvijek vrućim gostovanjima, kao na ovom kod NK Radničkog, nikad nije lako, a Romska vatra stalno igra u gostima jer svoj teren nema, piše Rtl.hr.

Video pogledajte klikom ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije