Čakovec šesticom ispratio Priločance, Eko bolji od Jadrana

Čakovec šesticom ispratio Priločance, Eko bolji od Jadrana

U prvenstvenom susretu 3. HNL sjever Čakovec je pobijedio Mladost iz Preloga 6:0. U prvih dvadesetak minuta nekoliko prigoda s obje strane uz više inicijative Čakovčana, no bez golova. I tada je sve riješeno u dvadesetak minuta.

>>> Međimurje i Polet dobili 7 komada, Napredak zabio 22

Visoku loptu ubačenu s lijeve strane u gol sprema Karlo Balent u 21. minuti za 1:0. Na 2:0 podiže Danijel Mesarić u 33. minuti (video isječak).

Gol za 2:0 Danijela Mesarića (’33)

Nisu se igrači Mladosti ni oporavili od drugog gola već je stigao i treći u 36. minuti. Svoj drugi gol zabio je Karlo Balent za vodstvo Čakovca 3:0 (video isječak).

Gol Karla Balenta za 3:0 (’36)

Pri kraju prvog dijela Čakovec podiže na 4:0 golom Marija Sečana i tim se rezultatom odlazi na poluvrijeme. Nakon samo četiri minute drugog dijela još jednom vratar Mladosti vadi loptu iz mreže.

Za 5:0 pogodio je Davor Jambrošić. Do kraja susreta Pomper zabija još jedan gol za visoku pobjedu Čakovca protiv Mladosti 6:0.

  Nogometaši iz Svetog Križa u općinskom derbiju kola svladali su Jadran sa 3:0

U 2. MNL istok Graničar je u Novakovcu ugostio Dubravu iz Sivice i slavio 1:0. Jedini gol pao je u prvom dijelu iako je tijekom susreta bilo dosta prigoda s obje strane U 3. MNL istok u Svetom Križu su se sastali Eko i Jadran. Eko je pobijedio 3:0 davši sve golove u drugom poluvremenu.

Svi ostali susreti međimurskih nogometnih liga počinju danas u 16:30 sati.

FOTO: Čakovec – Mladost Prelog, Eko – Jadran

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije