TENIS

SLAKOVEC TK C LAB organizirao devetnaesti teniski turnir

Teniski klub C LAB Slakovec organizirao je devetnaesti po redu teniski turnir za svoje članove. Sportski se događaj protegnuo na dva vikenda pa su članovi, kao i njihovi roditelji i prijatelji, mogli uživati u tenisu i cjelodnevnim druženjima na terenu.

Finale turnira održano je u nedjelju 6. listopada. Sudjelovalo je tridesetak članova kluba u četiri kategorije, do šest, osam, dvanaest i do šesnaest godina. U najmlađoj kategoriji do šest godina prvo je mjesto osvojila Gita Galović, drugi je bio Stjepan Mikec, a treća Lena Fodor.

U kategoriji do osam godina prvo je mjesto pripalo Viti Zadravec, drugo Lari Senčar i treće Emi Horvat. Prvo mjesto u kategoriji do dvanaest godina osvojio je Sebastian Van, drugo mjesto Fran Fučko, dok je treće mjesto pripalo Janu Pranklinu.

U najstarijoj kategoriji, onoj do šesnaest godina, prvo je mjesto osvojio Leon Novak, drugo mjesto Mihael Kočet, a treće Dorian Goricaj. Tenisači i tenisačice pokazali su svoje vještine i odmjerili snage na terenu uz vjerne navijače. Sve aktivnosti na terenu odvijale su se pod budnim okom trenerice i tajnice kluba Kristine Trupković. Udruga žena Slakovec počastila je sve prisutne finim palačinkama na završnici turnira.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije