Nedjeljni nogomet: “Dobro smo igrali, slabo smo zigrali”

Nedjeljni nogomet: “Dobro smo igrali, slabo smo zigrali”

Ovaj komentar bio je navijača Podturna koji je poražen u susretu 1. MNL u Čakovcu od Sloge 1:0. Podturen je promašio sve što je moguće i nemoguće, dok je Sloga na početku drugog dijela zabila jedan gol za velika tri boda s obzirom na igru koju su pružili.

Gol za 1:0 Sloga je postigla početkom drugog dijela.

Podturen je puno, jako puno toga promašio, ali ova situacija definitivno može ići u rubriku vjerovali ili ne. Koliko su iznervirali svoje navijače igrači Podturna ni ne treba posebno spominjati.

Treba spomenuti i dvije – tri situacije Sloge u drugom dijelu kada su mogli zabiti, ali uglavnom zbog svojih sporih reakcija i nepotrebnih dugih driblinga nisu zabili drugi gol kojim bi vjerojatno zatvorili utakmicu.

U sudačkoj nadoknadi koja je trajala pet minuta zbog devet izmjena bilo je jako burno. U jednom od posljednjih napada Podturna u terenu su se nalazile DVIJE lopte. Glavni sudac je dopustio igru, iako je bio okrenut lopti i morao je prekinuti igru. Lopta je bila ubačena s prostora iza Slogina gola. U nekoliko navrata je odskočila što je i sam sudac vidio, ali je pustio da igra traje.

Ubačaj Podturna stigao je s desne strane, lopta je glavom poslana u mrežu, no podignuta je zastavica koja je označila zaleđe. Kut snimanja je jako loš, ne vidi se kada je igrač ubacio loptu, no zaustavite li isječak na samom početku i znajući da je igrač natrčavao na loptu upitno je i ovo zaleđe koje je označeno Podturnu.

Što se događalo u tih par sekundi pogledajte u video isječku, a osobito obratite pozornost na igrača Podturna u crvenom s brojem 14 koji napucava loptu koja je bila viška iz igrališta dok njegov suigrač daje gol.


U susretu 3. MNL istok Eko je u Svetom Križu dočekao Romsku vatru. Domaćini su slavili 9:0. Već nakon prvog dijela Eko je imao prednost od 7:0.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije