Međimurje došlo do prve pobjede, prekid u Hodošanu

Međimurje došlo do prve pobjede, prekid u Hodošanu

Moramo nadoknaditi bodove – rekao je uoči tekme Miljenko Dovečer, a njegovi momci kao da su ga poslušali i u današnjoj utakmici 2. HNL pobijedili Rudeš sa 3:2. U 5. minuti za 1:0 zabija David Puclin. U 29. minuti nesporazum u obrani Rudeša. Obrambeni igrač Siniša Rožman glavom prebacuje loptu preko svog vratara Tomislava Žune za 2:0.

Čakovčani su puno toga promašili u prvom dijelu i kazna je stigla u 45. minuti kada Rudeš smanjuje na 2:1. U 50. minuti Davor Piškor daje gol za 3:1. Međimurje u drugom dijelu igra slabije i Rudeš to koristi u 65. minuti kada s dvadesetak metara loptu u gol posprema Karlo Belak za 3:2.

Do kraja susreta Rudeš je imao inicijativu. Imao je i Dino Bukal odličnu prigodu da podigne prednost na 4:2, no iz velike udaljenosti je pucao na prazan gol, a lopta je otišla tik uz stativu.


Polet je sa 1-3 na domaćem terenu u Pribislavcu izgubio od Nedelišća

U međimursko derbiju 3. HNL sjever Nedelišće je u Pribislavcu pobijedilo Polet 3:2. Poluvrijeme su gosti dobili 2:1. U Prelogu je Mladost pobijedila Ivančicu 2:1. Mladostaši su prvi dio dobili 2:0 i tu su prednost sačuvali u drugom dijelu. Čakovec je i dalje neporažen. U Ždarlovima su kod Mladosti odigrali 1:1 nakon što su prvo poluvrijeme gubili 1:0. Bod je tim vrijedniji jer je Čakovec susret odigrao bez viroznih Denisa Bobičanca i Maria Sečana. Golom Maria Paveca povela je Mladost u 9. minuti. Daniel Novak zabio je za Čakovec u 49. minuti za konačnih 1:1.

Preloška Mladost pobijedila Ivančicu i dodala na konto nova tri boda

 
U 1. MNL dvije petarde. Centrometal je pobijedio Naprijed 5:1 (1:1), a u Slakovcu je Sloboda bila bolja od Čukovca 5:0 (2:0).

U 2. MNL zapad Hajduk je u Štrukovcu uvjerljivo pobijedio fenjeraša Zasadbreg 4:0. Nakon prvog dijela bilo je 1:0.

 
U Hodošanu prekid. U 83. minuti rezultata Hodošana i ČSK-a bio je 3:3. Jedan od domaćih navijača uskočio je u teren i nasrnuo na igrače ČSK-a. Sudac je prekinuo susret. Gosti su u prvom dijelu poveli da bi Hodošan u desetak minuta zabio tri gola za prednost 3:1 na kraju prvog poluvremena. U drugom poluvremenu ČSK se uspio vratiti na 3:3.

 
Parag i Torpedo susreli su se u Preseki u suretu 3. MNL zapad. Torpedo je bio uvjerljiv pobijedivši 7:2.

Rezultati:

2. HNL Međimurje – Rudeš 3:2

3. HNL sjever, Polet P – Nedelišće 1:3, Mladost P – Ivančica 2:1, Mladost Ž – Čakovec 1:1

1. MNL Centrometal – Naprijed 5:1, Sloboda (S) – Čukovec 77 5:0

2. MNL zapad Hajduk Š – Zasadbreg 4:0

2. MNL istok Hodošan – ČSK 3:3, PREKID u 83. minuti nakon tučnjave.

Međimurje došlo do prve pobjede u novoj sezoni

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije