RUKOMET

ŽRK ZRINSKI Srebro u Kozarskoj Dubici, Marta Doležaj najbolja igračica turnira

Ovaj vikend ŽRK Zrinski nastupio je s dvije ekipe na jakom međunarodnom turniru 10. Ježev sport total kup u Kozarskoj Dubici u organizaciji ŽRK Dubica iz Kozarske Dubice.

Još jedno odlično izdanje naših djevojčica B 2008. i mlađe. Prvo su i više nego suvereno prošle svoju grupu, iako je ova ekipa došla odigrati pravi natjecateljski turnir trenerica je uspjela dati priliku i nekim djevojčicama koje su tek nedavno napravile prve rukometne korake u našem klubu.

Drugog natjecateljskog dana prvo je u polufinalu pobijeđena ekipa Trogira.U finalu ih je ponovno dočekala ekipa starih rivala ŽRK Đurđevac. U utakmici u kojoj je njima pripalo prvo poluvrijeme, a našim djevojkama drugo odlučivali su sedmerci. U igri živaca Đurđevac je bio malo spretniji i sretniji.

Marta Doležaj iz naših redova bila je izabrana za MVP turnira. Čestitamo curama koje su još jednom pokazale da Zrinski ima odličnu školu rukometa.
 
Grupna faza rezultati:
ŽRK Zrinski – ŽRK Knežopoljka 9:3
RK Sesvete Agroproteinka – ŽRK Zrinski 4:10
ŽRK Zrinski – ŽRK Novska 12:11

Polufinale
ŽRK Zrinski – ŽRK Trogir ‘58 15:5

Finale
ŽRK Zrinski – ŽRK Đurđevac 10:10 (13:14 – 7m)

Djevojčice A 2006. i mlađe na ovoj su turnir otputovale u znatno oslabljenom sastavu pa je trenerica Ljubica Vrbančić iskoristila jake protivnike i uigravala sastav. Najvažnije je da su sve djevojčice dobile podjednaku minutažu, a sama trenerica neke odgovore koji su joj trebali prije početka prvenstva u 1. HRLD za djevojčice A. Ova liga starta sljedećeg vikenda. Ovom prilikom čestitaju organizatoru na odličnoj organizaciji ovog dvodnevnog turnira s osam ekipa u svakoj kategoriji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije