NOGOMET

NOGOMET Pobjeda Rudara i poraz Poleta (SMnM), Mladost (SM) slavila u Nedelišću

U trećeligaškom rangu treća uzastopna pobjeda Rudara i gostujući poraz Poleta (SMnM), u 4. ligi domaći poraz Nedelišća od Mladosti (SM) kao i Omladinca (NSR) od Nedeljanca.

Rudar je u trećoj ligi došao do treće uzastopne pobjede protiv Graničara iz Đurđevca. Prvi je dio završio bez golova. U nastavku dva gola Slunjskog za 2:0, a gosti pri kraju susreta smanjuju na konačnih 2:1.

Tehničar Cvetkovec je ugostio Polet Sveti Martin na Muri. Poluvrijeme je bilo bez golova i tako je bilo sve do posljednjih desetak minuta kada je domaćin poveo 1:0 golom Jambrušića u 80. minuti. Lovrek u 89. minuti potvrđuje domaću pobjedu 2:0.

3. HNL sjever: subota Rudar – Graničar Đurđevac 2:1, Tehničar Cvetkovec – Polet Sveti Martin na Muri 2:0.

4. NL skupina Čakovec – Varaždin: Mladost (SM) slavila u Nedelišću

Nedelišće je u međimurskom ogledu poraženo od Mladosti iz Svete Marije 0:2. U prvom dijelu gostujući je strijelac bio Mlinarec u 7. minutu te u drugom dijelu Šulj u 64. minuti.

                            Domaći poraz Omladinca (NSR)

Omladinac je u Novom Selu rok poražen od Nedeljanca 0:3 s jednim golom u prvom dijelu i još dva u nastavku.

4. nogometna liga skupina Čakovec – Varaždin: subota Nedelišće – Mladost Sveta Marija 0:2, Omladinac Novo Selo Rok – Nedeljanec 0:3, nedjelja u 10 sati Sloga Čakovec – Zelengaj, u 16 sati Međimurec – Mladost Komet, Bednja – Dinamo Palovec, Jalžabet – Dinamo Domašinec.

1. ŽNL: Pribislavčani prosuli dva gola prednosti

Podturen je pobijedio Poleta (P) 3:2. Poluvrijeme je bilo 0:1 i gosti u nastavku imaju 0:2, ali sve su to uspjeli prosuti i domaćin s tri uzastopna gola uzima sva tri boda.

1. ŽNL: subota Podturen – Polet (P) 3:2, nedjelja u 16 sati Bratstvo (J) – Galeb, Graničar (K) – Dubravčan, Spartak – Trnovec, Trnava – Jedinstvo (GM), BSK – Centrometal, Sloga (Š) – Kraljevčan 38, Naprijed – Hodošan.

2. ŽNL – skupina A: nedjelja u 16 sati Jadran – Bratstvo (P), Drava (DM) – Borac (DH), Vidovčan – Mladost (D), Croatia – Mladost (I), ČSK – Budućnost (P), Radnički – Borac PMP, Omladinac (DS) – Draškovec-Geothermae. NŠ Međimurje-Čakovec je slobodna.

2. ŽNL – skupina B: Veneri susjedski derbi

Na igralištu Hratsje u Brezju u susjedskom derbiju minimalan poraz Hajduka od Venere 0:1 golom u drugom dijelu.

U Štrukovcu pobjeda Hajduka nad Murom 2:1. Domaćin je poveo, gost poravnao i poluvrijeme je 1:1. Jednim golom u nastavku Štrukovčani dolaze do sva tri boda.

U Savskoj Vesi pobjeda Bratstva nad Sokolm 4:0. Poluvrijeme je bilo 1:0, a pri kraju prvog dijela zbog dva žuta kartona gosti ostaju s igračem manje. U nastavku domaćin postiže još tri gola, a gosti su imali kazneni udarac koji nisu iskoristili barem za počasni gol jer je domaći vratar odlučio da ne želi loptu u mreži.

Vučetinec je poražen od Slobode Mihovljan 3:4. Utakmica je to u kojoj su domaćini bili uporni, a gosti stalno bili u plusu za jedan gol. Gosti vode 0:1 pa domaćin izjednačuje. Gosti su poveli 1:2 i to je rezultat prvog dijela. Vučetinec se vraća na 2:2 pa gosti imaju 2:3. Vučetinec treći puta poravnava na 3:3, no uporni su i Mihovljančani koji su poveli 3:4 i tako je ostalo.

                                                Golijada u Vučetincu

2. ŽNL – skupina B: subota Hajduk (Š) – Mura 2:1, Hajduk (B) – Venera PMP 0:1, Bratstvo (SV) – Sokol 4:0, Vučetinec – Sloboda (M) 3:4, nedjelja u 16 sati Pobjeda – Plavi (Pek.), Omladinac (M) – Donji Koncovčak, Zasadbreg 77 – Budućnost (M) u Mali Mihaljevec – Strahoninec. Sloboda (S) je slobodna.

3. ŽNL: nedjelja u 10 sati Graničar (N) – Torpedo, u 16 sati Dinamo (Ž) – Napredak, Jedinstvo (NSnD) – Parag, Dubrava – Otok i Mladost (S) – Drava (K).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije