1. HNL ŽENE

POČINJE PRVENSTVO Katarina Zrinski dočekuje Neretvu

Nakon ljetne pauze, a nakon odrađenih priprema i odigrane tri pripremne utakmice, nogometašice ŽNK Katarina Zrinski iz Čakovca u nedjelju ulaze u novu prvoligašku sezonu.

Obzirom da je liga smanjena sa 10 na 8 klubova i da će se igrati trokružno, jasno je da je pred Čakovčankama jako naporna i zahtjevna sezona. Manje klubova znači i veću koncentraciju kvalitetnih igračica pa će u svaku utakmicu naše igračice morati ulaziti s maksimalnom ozbiljnošću u borbi za svaki bod.

U prijelaznom roku klub se pojačao s četiri nove igračice, a to su Anđela Ćurić, Simona Mendaš, Paula Petak i Melisa Žužić za koje vjerujemo da će biti od velike pomoći treneru Nevenu Kreslin u ostvarivanju zadanih ciljeva.

Prva prvenstveno utakmica igra se u nedjelju, 22. rujna u 16 sati u Novom Selu Rok protiv uvijek neugodne ekipe ŽNK Neretva iz Metkovića i ovom prilikom iz kluba pozivaju sve navijače i prijatelje kluba da dođu i svojim prisustvom daju podršku našim igračicama i budu njihov 12. igrač.

Napominjemo da su i pionirke i kadetkinje prošli vikend također ušle u novu sezonu. S trenerima Dragutinom Naranđom i Brunom Glavakom pionirke su iz Karlovca donijele 3 boda, dok su kadetkinje upisale prvi poraz. Za njih se prvenstvo nastavlja u subotu u 11.30 na domaćem terenu gdje će im protivnice biti mlade nogometašice ŽNK Rijeka i želimo im da nastave sa dobrim igrama i upišu nove bodove.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije