Svjetski i europski prvak Krisztian Berki dolazi na PH u Aton

Svjetski i europski prvak Krisztian Berki dolazi na PH u Aton

Gimnastički klub “Marijan Zadravec-Macan” i Nacionalni gimnastički centar ATON organizatori su 1. Otvorenog prvenstva Hrvatske za seniore i seniorke koje će se odžati u velikoj dvorani NGC ATON-a u Nedelišću, 17.9.2011. u 16 sati.

Foto: 6.11.2010., dvorana Gradski vrt, Osijek – Svjetski kup u sportskoj gimnastici iz A kategorije, Zito Grand prix 2010., konj s hvataljkama, finale. Robert Seligman, Krisztian Berki i Filip Ude

Na natjecanju se sudjelovati gimnastičari iz Austrije, Slovačke, Češke, Mađarske, Srbije, Alabanije i Slovenije sa svojim najboljim reprezentativcima kojima će to ujedno i biti posljednja provjera prije odlaska na SP u Tokyo krajem mjeseca rujna.

Uz našeg Filipa i Tijanu, koji će biti domaćini, nastupit će još i Robert Seligman, Tomislav Marković, Marijo Možnik, Tina Erceg, Krisztian Berki (aktualni europski i svjetski prvak), Sašo Bertoncelj, Martin Konecny, Samuel Piasecky te još 20-tak seniora i seniorki, stoga pozivamo sve ljubitelje sporta da svjedoče vrhunskoj gimnastici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije