Očekuje nas uzbudljiva završnica međimurskih ribolovnih liga

Očekuje nas uzbudljiva završnica međimurskih ribolovnih liga

Prije zadnjeg kola naslov prvaka u Prvoj međimurskoj ribolovnoj ligi osigurala je ekipa Linjaka 2 iz Palovca, a za drugu i treću poziciju bore se ekipe Mure iz Murskog Središća, Klen-Vigme iz Svete Marije i Glavatice iz Preloga. U pojedinačnoj konkurenciji prvi je Miro Mesarić iz Linjaka 2, a za drugu i treću poziciju bore se Mario Goleš također iz Linjaka 2, Željko Mikloška iz Glavatice i Marijan Mutak iz Klen-Vigme.

U Drugoj ligi istok vodeća je Štuka iz Donje Dubrave, drugi je Smuđ iz Draškovca, a treći Som iz Kotoribe. Kod pojedinaca u toj ligi za prva tri mjesta kandidiraju 4 natjecatelja: Josip Hunjadi i Zvonimir Bašnec iz donjodubravske Štuke, Željko Turk iz Smuđa Draškovec i Željko Dolenec iz kotoripskog Soma.

Zadnja, 6. kola natjecanja održat će se ove nedjelje. Domaćin Prve međimuske lige je Klen iz Svete Marije, a lovi se na odvodnom kanalu HE Dubrava kod ribičkog doma Klena. Druga liga istok lovi na vodi Žužička u Kotoribi. Domaćin je Žužička iz Kotoribe, dok druga liga zapad lovi na šljunčari Quadro u Miklavcu. Natjecanja se održavaju u vremenu  od 8 – 13 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije