Sportski vikend

Sportski vikend

3. HNL sjever: U Prelogu međimurski derbi Mladost – Nedelišće; Speedway: Dino vozi drugu utrku SP za juniore,Atletika: 6. utrka grada Murskog Središća. Detalji u nastavku.

2. kolu 3. HNL sjever sutra od 17:30 sati u Prelogu Mladost dočekuje Nedelišće. Polet je u Pribislavcu domaćin Podravcu iz Virja. Graničar će tražiti u nedjelju u Kotoribi bodove protiv Papuka iz Orahovice. Čakovec gostuje u nedjelju kod Nedeljanca.

Sutra od 17:00 sati igrat će se tri susreta županijskih liga. U prvoj ligi Centrometal u Macincu dočekuje Omladinac iz Novog Sela Rok, u istočnoj skupini druge lige Hodošan je domaćin Draškovcu, dok će u trećoj ligi istočne skupine u Svetom Jurju u Trnju igrati Trnje i Napredak. U prvoj ligi u nedjelju u 10:00 sati u Čakovcu se sastaju Sloga i Sloboda iz Slakovca. Svi ostali igraju u nedjelju od 17:00 sati.

Pred našim mladim spidvejašem Dinom Kovačićem je druga od četiri utrke Svjetskog juniorskog prvenstva do 21. godine. Utrka se vozi u nedjelju u Holstedu u Danskoj.

Tradicionalna 6. utrka grada Murskog Središća održat će se u sutra s početkom u 16:30 sati na igralištu Rudara. Pokrovitelj utrke je grad Mursko Središće, a održava se u povodu osnutka grada. Glavna utrka na 10.3 km kreće od igrališta cestom prema Peklenici za Križovec, gdje se okreće i kreće istim putem natrag. Utrka građana 2.6 km. polazi od igrališta gradskim ulicama. Prijave se primaju od 14:00 do 16:15 sati.
 

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije