ZA DJECU OD 6 DO 12 GODINA

ZABAVNO I BESPLATNO Prijavite svoju djecu na Otvorenu zabavnu školu nogometa u Kotoribi

Djeca će se u pet dana družiti, zabavljati, učiti elemente nogometa i igrati kroz ostale zabavne nenogometne sadržaje

Škola nogometa Donje Međimurje, u okviru koje djeluju NK Graničar Kotoriba, NK Vidovčan Donji Vidovec i NK Dubravčan Donja Dubrava, u suradnji sa svojim općinama i CCPA Hrvatska organiziraju Otvorenu zabavnu školu nogometa (‘Open Fun Football Schools’) za područje donjeg Međimurja koje će se održati u Sportskom parku u Kotoribi u terminu od 26. do 30. kolovoza svakim danom od 16 do 19 sati.

Open Fun Football Schools (OFFS) je projekt danske nevladine organizacije CCPA (Cross Cultures Projets Association) koji je započeo 1998. godine s ciljem promicanja sporta kao zdravog životnog stila te mira i međusobne tolerancije na dotada zaraćenom prostoru.

Do danas se u projekt uključilo 14 zemalja, a Hrvatska je članica OFFS-a od 2003., pri čemu se do danas održalo 185 OFFS-a u više od 100 općina sa sudjelovanjem preko 35.000 dječaka i djevojčica.

Projekt OFFS koji će se provesti u Kotoribi predviđen je za dječake i djevojčice od 6 do 12 godina starosti. Njih dvjestotinjak će se igrati i zabavljati na nogometnom igralištu kotoripskog Graničara vježbajući svoje nogometne, ali i druge brojne vještine, i to sve kroz igru i zabavu.

Bitno je za napomenuti da se u projekt mogu uključiti sva djeca, bila ona sportski aktivna ili ne. Djeca će se u tih pet dana družiti, zabavljati, učiti elemente nogometa te igrati kroz ostale zabavne nenogometne sadržaje. Za svako dijete osigurana je nagrada kao uspomena na sudjelovanje.

Sudjelovanje u ovom projektu za svu djecu je u potpunosti besplatno, a dio troškova organizacije pokrile su općine. Time je djeci naših manjih sredina osiguran jedan novi i zabavan sportski sadržaj u kojem mogu sudjelovati, družiti se, trenirati i stjecati nova prijateljstva, a mi se nadamo da je ovo dobar početak velikog projekta koji će se nastaviti i u godinama koje su pred nama.

Svoju djecu možete prijaviti na e-mail sndonjemedjimurje@gmail.com, u inbox Facebook stranice NK Graničar Kotoriba, osobno kod trenera prije ili poslije treninga ŠN Donje Međimurje ili porukom na broj 099/7757-366, a sve što treba navesti je ime i prezimena djeteta te godinu rođenja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije