RIBOLOV

PRELOG Svjetsko prvenstvo kroz prizmu zamjenika međimurskog župana Josipa Griveca

Zahvala i čestitke svima.

U Prelogu je u nedjelju 21. srpnja podjelom pehara najboljima završilo klupsko Svjetsko prvenstvo u ribolovu. Međimurje se ponovno pokazalo kao izvrstan domaćin izvrsnom organizacijom, smještajem više od pet stotina natjecatelja, ljubaznošću domaćih ljudi, lijepim okolišem, dobrom vodom, a to su oduševljeno isticali natjecatelji, a posebno engleska ekipa prigodom dodjele pehara.

‘Veseli me što je prvo mjesto osvojila ekipa iz BIH, jer su pravi amateri, a uspjeli su biti ispred Engleza čiji budžet možemo sanjati, ekipa iz Bugarske je bila treća, no svakako treba spomenuti i našu ekipu iz Svete Marije koja je zauzela zlatnu sredinu. Uspjeh je te zaslužuju čestitke svi klubovi koji su se uspjeli plasirati na jedno takvo eminentno natjecanje. Iskrene čestitke svima koji su doprinijeli da se opet Svjetsko prvenstvo održalo u Međimurju’, osobni je pogled na spomenuti događaj zamjenika međimurskog župana Josipa Griveca.
On je posebno čestitao Zoranu Pfeiferu i njegovim suradnicima na entuzijazmu, uspješnom lobiranju i organizaciji.  Grivec ističe kako su Međimurje, Međimurska županija, Turistička zajednica Međimurske županije i Preloga, grad Prelog i svi ostali pokazali  izvrsnu organizaciju, ljubaznost i kvalitetne međimurske smještajne kapacitete, ljepotu i očuvanost okoliša te smo na taj način itekako dobro i uspješno promovirali naše lijepo Međimurje te velike turističke i druge potencijale. Zahvala i čestitke svima!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije