ODBOJKA NA PIJESKU

PJEŠČANA OLUJA 2019. Najbolji Kokice, Vizija i Svejedno

Završena je dvadeset i prva po redu Pješčana oluja.

Poslije velikih borbi za svaki poen naslov su osvojili u konkurenciji limačica ekipa Kokice u sastavu Lana Palfi, Zita Tomšić, Kjara Okreša, Nika Šegović i Lana Hlišč. Drugo mjesto osvojila je ekipa Girice u sastavu Luna Obadić, Nela Konzjak, Ela Horvat i Lina Li Tarandek, a treće ekipa Kaštel u sastavu Ina Pucko, Katja Obadić, Željka Brzuhalski i Sara Palfi.

                 Kokicama je prije finala jako lupalo srce :O)

U muškom dijelu natjecanja najviše je pokazala ekipa Svejedno koja je osvojila turnir u sastavu Alen Grošević, Bruno Modrić, Rade Petak i Domagoj Košir. U neizvijenom susretu pobijedili su ekipu  Platane 2:1 koja je bila u sastavu Bruno Češnjaj, Goran Topličanec, Ivan Novak, Matija Prprović i Karlo Kocijan. U borbi za treće mjesto Varaždinci u sastavu Ivica Đolonga, Edo Dobranić i Marin Čilaš bili su 2:0 bolji od ekipe Bezimeni.

                       U muškom dijelu najbolja je bila ekipa Svejedno

U ženskoj konkurenciji ekipa Vizija okrunila se osvajanjem turnira u sastavu Dina Šestan, Sara Golubić, Ines Mošmondor i Natali Štefulj. U odličnoj utakmici 2:1 pobijedile su ekipu Lim koja je bila u sastavu Inka Varga, Mailinda Vnuk i Lara Novak, a treće mjesto ekipa Vragovi u sastavu Ema Frančić, Tija Budiša i Vesna Zorc koja je pobijedila 2:0 ekipu Exluziv print.

                     Vizija je bila najbolja u ženskoj konkurenciji

Poslije dvotjednog natjecanja gledatelji kao i igrači i igračice mogu biti zadovoljni  odličnom organizacijom turnira. Predsjednica  ŽOK Kaštel Danijela Prprović zahvalila je  svim sudionicima na odličnim igrama, gledateljima odbojke na pijesku na posjeti i vidimo se na Pješčanoj oluji 2020.

Rezultati utakmica od nedjelje 14. srpnja:
polufinale žene VRAGOVI – VIZIJA 1 : 2
polufinale žene  LIM – EXLUZIV  PRINT 2 : 0
utakmica za 3 mjesto  VARAŽDINCI – BEZIMENI 2 : 0
utakmica za 3 mjesto žene VRAGOVI – EXLUZIV PRINT 2 : 0
finale limačica KOKICE – GIRICE  2 : 0
finale muški SVEJEDNO – PLATANE  2 : 1
finale žene LIM – VIZIJA 1 : 2

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije