NOGOMET

NK DINAMO DOMAŠINEC Josip Đurkin: ‘Plan otvorenja sportskog objekta polovinom kolovoza’

Radovi na novoj sportskoj dvorani NK Dinamo u Domašincu, a riječ je o projektu rekonstrukcije, dogradnje i opremanja sportske građevine – sportske dvorane s pratećim sadržajem koji su počeli početkom rujna prošle godine u završnoj su fazi.

Kada će biti otvorenje i novosti vezane za NK Dinamo iz Domašinca iznio nam je predsjednik kluba Josip Đurkin: ‘Sretni smo i presretni što izgradnja dvorane i pratećih objekata ulazi u završnu fazu. Moram posebno naglasiti da  glavni izvođač radova  Izgradnja d.o.o. iz Domašinca, sa svojim partnerima bez obzira ne nepovoljne vremenske uvjete, dugotrajne kiša poslije vrućine, je uložio mnogo truda i napora kako bi se sve završilo čak prije postavljenog roka, a to će biti  polovinom kolovoza.

Što se tiče naših aktivnosti one su trenutno na organizaciji tradicionalnog med uličnog turnira kojeg organiziramo ove subote i nedjelje. Za slijedeći vikend organiziramo Memorijal Antun Krznar Rokec na kojem nastupaju uz nas Borac PMP iz Turčišća, Borac iz Donjeg Hrašćana, Graničar iz Novakovca.’

‘Što se tiče seniora trener i dalje ostaje Nikola Goričanec s kojim smo bili jako zadovoljni minule sezone. Igrački kadar ostaje na okupu. Doveli smo Emanuela Šegovića iz Spartaka, a pregovaramo s još nekoliko igrača koje želimo vidjeti u našim redovima’, zaključio je popularni Joco, predsjednik kakav se samo može poželjeti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije