VRSNI MALONOGOMETAŠ

VIKEND IZ SNOVA Mario Paveli iz Kotoribe osvojio dvije titule u jednom danu

U Koprivnici je osvojio Pan Ljetnu ligu, a s varaždinskim Junajtedom je postao prvak Hrvatske i igrat će Ligu prvaka

Vikend kao iz snova imao je kotoripski nogometaš Mario Paveli. U Koprivnici je sa svojom najdražom ekipom, MNK Klub 75 Kotoriba/CB Still osvojio Pan Ljetnu ligu, a s varaždinskim Junajtedom postao je prvak Hrvatske te će igrati Ligu prvaka, piše Međimurska sportska mreža.

>>> VIDEO I FOTO CB Still/MNK Klub 75 Kotoriba u drami do naslova prvaka Pan Ljetne lige

I to sve nebi bilo čudno da Paveli ove dvije titule nije osvojio u jednom danu.

– Nažalost, zbog obaveza moj kolega Golenja i ja nismo mogli igrati prvi dan na Prvenstvu Hrvatske. Ekipi smo se priključili u četvrtfinalu (pobjeda 4:3). Također s ekipom smo bili u polufinalu te smo tamo upisali pobjedu 4:1. Ostaje žal za utakmicom u finalu koju također nismo mogli igrati zbog obaveza u Ljetnoj ligi – rekao je Paveli.

Junajted je i bez njih dvojice uspio osvojiti naslov prvaka nakon raspucavanja. U “Ljetnoj ligi” odigrao je sve utakmicu za svoju Kotoribu s kojom je napokon osvojio naslov.

– Nakon osvajanja Zimske lige, potajno smo se nadali da možemo uzeti naslov i u Ljetnoj ligi, što se na kraju i ostvarilo – kazao je Paveli.

– Svi smo presretni osvajanjem naslova, spojili smo Zimsku i Ljetnu ligu i pokazali da naši rezultati nisu slučajnost. Zahvaljujem se sponzoru Emilu Kuzmiću iz CB Still koji nas je pratio cijeli turnir – rekao je Paveli.

Paveli je u ovoj godini upisao nastupe za mininogometnu reprezentaciju Hrvatske. Još jedanput čestitamo Paveliju i svim njegovim suigračima na sjajnim rezultatima koje su ostvarili ovaj vikend, piše Međimurska sportska mreža.

>>> IGRALI U UKRAJINI Mario Paveli iz Kotoribe: ‘Nastup za mininogometnu reprezentaciju je velika čast za mene’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije