VELIKI NAVIJAČI DINAMA

TRADICIJA SE NASTAVLJA Ekipa Međimuraca na slovenskim pripremama zagrebačkog Dinama

- Tradicija praćenja Dinama kad su na pripremama u Moravskim Toplicama ide dalje... - rekao nam je Dejan Šantl, poznati voditelj na Radiju 105 Selnica

U sklopu tih priprema jučer su zagrebački nogometaši odigrali prijateljsku utakmicu protiv Austrije iz Klagenfurta, bilo je 2-0 za Modre.

– Zbog jakog nevremena u Murskoj Soboti, gdje je utakmica trebala biti odigrana, prebačena je u Gornju Radgonu, ovu slovensku – kaže Dejan i dodaje kako njegovoj navijačkoj ekipi u sastavu: Jasko, Miro i ‘mali’ Ivan to nije bio problem. Gledajući igru modrih, koji su u punom treningu, ‘miriše’ na dobro.

Koristi ovu prigodu da se zahvali Krešimiru Antoliću, šefu sigurnosti maksimirskog kluba na pozivnicama jer su Dinamove utakmice zatvorene za gledatelje zbog grijehova iz prošlosti.

– Ah, da… strijelci Gavranović i Gvardiol – dodao je Dejan i ispričao jedan detalj s ‘tekme’.

– Neno, pucaj ti sljedeći – uzviknuo je s tribine jedan od onih rijetkih gledatelja koji se tamo našao. Bjelica je čuo tu opasku, nasmijao se i promrmljao nešto u stilu ‘možda bih trebao…’

– A to sam ja viknul… – otkrio je Dejan. Dodao je kako je to bila prigoda da oni kao vjerni Dinamovi ‘kibici’ naprave nekoliko ‘fotki’ s odabranima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije