KOMENTAR NEDJELJNOG KOLA

VRUĆE, JAKO VRUĆE Teško kolo za nogometaše, Polet (SMnM) slavio u Nedelišću, Pušćine u Murskom Središću, Novi Marof nije došao

Temperatura je dosegnula gotovo tridesetak stupnjeva Celzijusa i nogometašima nije bilo lako.

Pretposljednje kolo igrano je u 4. nogometnoj ligi skupina Čakovec – Varaždin i svi su igrali u nedjelju i popodnevnom terminu. U međimurskom derbiju Nedelišće je poraženo od Poleta (SMnM) 0:2 golovima Čurina u 25. minuti i Mezge u 80. minuti. U drugom međimurskom ogledu gosti su također bili uspješni. Rudar je poražen od Pušćina 0:3.

              Polet (SMnM) je bio uspješan u Nedelišću

Dinamo (D) je pobijedio Podravinu 2:1. Međimurec nije igrao protiv Novog Marofa jer gosti nisu došli. Sloga je neočekivano poražena u Čakovcu od Dubravke-Zagorac 1:2.

              Dinamo (D) je bio bolji od Podravine

Bednja je uvjerljivo pobijedila Omladinac (NSR) 6:1, dok su Nedeljanec i Mladost Komet odigrali bez golova 0:0.
            Sloga je u Čakovcu napustila teren pognutih glava

4. ŽNL: nedjelja Nedelišće – Polet (SMnM) 0:2, Rudar – Pušćine 0:3, Dinamo (D) – Podravina 2:1, Sloga (Č) – Dubravka-Zagorac 1:2, Međimurec – Novi Marof 3:0 b.b., Nedeljanec – Mladost Komet 0:0, Bednja – Omladinac (NSR) 6:1, Jalžabet – Varteks 3:2.

1. ŽNL: Derbi začelja bez pobjednika

U derbiju začelja igranom u Goričanu Trnava i Sloboda (S) odigrali su bez pobjednika 1:1 pa su klubovi i dalje na začelju poravnati i imaju 21 bod. Mladost (SM) je pobijedila Jedinstvo (GM) 3:0 s dva gola u prvom dijelu i jednim u nastavku. Dvostruki strijelac bio je Nađ, a jedan gol postignuo je Vlah.

          Tri gola i tri boda za Mladost (SM)

Graničar (K) je stradao kod kuće od Centrometala 2:5, a u još jednoj golijadi u Oporovcu Galeb je bio bolji od Poleta (P) 4:3.

           Oporovčani su bili uspješni domaćini

Spartak je s minimalnih 1:0 pobijedio BSK, a Sloga (Š) je bila bolja od Kraljevčana 2:0.
           Gol Spartaka za sva tri boda

1. ŽNL: subota Dinamo (P) – Bratstvo (J) 3:0, Hodošan – Podturen 3:3, nedjelja Sloga (Š) – Kraljevčan 38 2:0, Spartak – BSK 1:0, Galeb – Polet (P) 4:3, Graničar (K) – Centrometal 2:5, Mladost (SM) – Jedinstvo (GM) 3:0, Trnava – Sloboda (S) 1:1.

2. ŽNL – skupina A: Samo jedna gostujuća pobjeda

U osam nedjeljnih susreta čak sedam domaćih pobjeda i tek jedna gostujuća. Jedini domaćin koji je ostao kratkih rukava je Budućnost (P) koja je poražena od ČSK-a 1:3.

Radnički je došao do bitnih bodova pobijedivši Croatiju 3:2. Kako je Vidovčan deklasirao Dravu (K) 6:1 ekipe iz Gardinovca i Kuršanca su na začelju s 23 boda uoči posljednjeg kola. Omladinac (DS) je bio siguran protiv Borca (DH) 3:0. Jadran je bio bolji od Mladosti (D) 2:1.

         Jadran je uzeo domaće bodove

Naprijed je s 5:1 ispratio Mladost (I), a Draškovec je uspio pobijediti prvaka Dubravčana 3:2. Drava (DM) je bila bolja od Borca (T) 3:1.

2. ŽNL – skupina A: nedjelja Vidovčan – Drava (K) 6:1, Budućnost (P) – ČSK 1:3, Draškovec-Geothermae – Dubravčan 3:2, Naprijed – Mladost (I) 5:1, Jadran – Mladost (D) 2:1, Omladinac (DS) – Borac (DH) 3:0, Radnički – Croatia 3:2, Drava (DM) – Borac PMP 3:1.

2. ŽNL – skupina B: Čak šest gostujućih pobjeda

U skupini A gosti su se proveli kao bosi po trnju, a u skupini B tako su prošli domaćini. Tek jedna jedina pobjeda i to u derbiju začelja u kojemu je Hajduk (Š) pobijedio Omladinac (M) 2:1. Kako je Jedinstvo (NSnD) stradalo kod kuće od Strahoninca 0:4 oni su sada posljednji s 20 bodova, a Štrukovčani imaju bod više.

Venera je poražena od Sokola 1:3, a Mali Mihaljevec od Pobjede 1:2. Skor svetojurjevskih klubova popravili su Brezovčani. Hajduk je slavio u Miklavcu kod Budućnosti 2:1. Sloboda (M) je poražena od Bratstva (SV) 0:1.

2. ŽNL – skupina B: subota Plavi (Pek.) – Trnovec 2:2, Donji Koncovčak – Mura 0:3 prekid u 46. minuti, nedjelja Budućnost (M) – Hajduk (B) 1:2, Mali Mihaljevec – Pobjeda 1:2, Hajduk (Š) – Omladinac (M) 2:1, Venera PMP – Sokol 1:3, Jedinstvo (NSD) – Strahoninec 0:4, Sloboda (M) – Bratstvo (SV) 0:1.

3. ŽNL: Osmica Otoka

Čak 19 golova palo je u tri susreta. Najviše u susretu u kojemu je Otok pobijedio Zebanec 8:2. U Selnici je Mladost bila bolja od Torpeda 4:2, a Dubrava je u Sivici pobijedila Parag 3:0.

3. ŽNL: subota Vučetinec – Zasadbreg 77 3:2, Napredak – Dinamo (Ž) 1:1, nedjelja u Graničar (N) – Međimurje-Čakovec 4:7, Mladost (S) – Torpedo 4:2, Otok – Zebanec 1986 8:2, Parag – Dubrava 0:3 /u Sivici/. Bratstvo (P) je bilo slobodno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije