NOGOMET

SELEKTIVNI TURNIR Deset igračica iz NŠ Međimurje – Čakovec u Reprezentaciji Sjever

Održan je završni selektivni turnir u Osijeku za nogometašice 2003., 2004., i 2005. godišta pod vodstvom instruktorice Stelle Gotal.

Na natjecanju sudjelovale su najbolje nogometašice iz pet regija: Sjever, Zagreb, Split, Osijek i Rijeka. Nogometašice kako bi ušle u reprezentaciju regije Sjever morale su proći kroz dvije selektivne utakmice. Županijska selektivna utakmica odigrana je u Lepoglavi i u Prelogu, na kojima su se istaknule talentom što im je donjelo poziv u reprezentaciju regije Sjever i nastup na osječkoj završnici. Nastup u Osijeku igračicama služi kao generalna provjera pred možebitni poziv u reprezentaciju Hrvatske u njihovom godištu.

Iz NŠ Međimurje – Čakovec nastupale su igračice: Ema Puljić, Nikolina Rešetar, Michelle Lukman, Manuela Vugrinec, Lucija Vizinger, Marija Šantek, Helena Damjanović, Lea Blažon, Viktorija Golenko i Glorija Hatlek. Poziv u reprezentaciju Sjever dobile su još dvije igračice iz NŠ Međimurje – Čakovec Lana Huzjak i Simona Vlašić koje na žalost nisu mogle nastupiti u Osijeku zbog ozljede i ovim putem im želimo brz oporavak.

Cure su u tri dana odigrale četiri utakmice, od kojih su 0:3 izgubile protiv Osijeka i Zagreba, 0:2 protiv Splita te pobijedile 3:2 protiv Rijeke. Povele su golom Helene Kurtanjek iz ŽNK Koprivnica, nakon toga Riječanke postižu dva gola što ih vodi u prednost 1:2, no Michelle Lukma, nogometašica iz NŠ Međimurje – Čakovec, u roku od 6 minuta postiže gola i time završava utakmicu.

Nogometna škola Međimurje – Čakovec pokazala je da ima puno kvalitetnih i talentiranih igračica što se i primijetilo na osječkim travnjacima. Stručni stožer činili su Stella Gotal, Mirela Lukman, Mateja Videc i Mario Gregurina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije