STOLNI TENIS

Igračice Mihovljana odlične na veteranskom prvenstvu Hrvatske

U Križu kod Ivanić Grada u subotu je odigrano pojedinačno veteransko prvenstvo Hrvatske na kojemu su se odličnim rezultatima istakle veteranke Mihovljana Đurđa Zver i Vesna Wrana.

Đurđa Zver je nastupila u kategoriji veteranki iznad 60 godina i odličnom igrom se probila do finala, gdje je izgubila od Vesne Perhoć iz zagrebačkoga URIHO-a pa osvojila pokal za drugo mjesto. Prethodno je bila prva u svojoj kvalifikacijskoj skupini, a u polufinalu bila bolja od Vesne Bunčić iz Cestodroma Zagreb.

Vesna Wrana je u kategoriji igračica do 60 godina također prvim mjestom završila skupinu, a za prolaz u finale bila bolja od Snježane Nine Ivčević iz URIHO-a. Protivnica u finalu joj je bila odlična Ivana Medvedović, također iz URIHO-a, kojoj je pružila snažan otpor, ali se ipak morala zadovoljiti drugim mjestom.
Đurđa i Vesna nastup na prvenstvu su zaokružile prvim mjestom u igri parova, gdje su u finalu s 3:0 savladale Zagrepčanke Bunčić i Iveković. Na prvenstvu je u kategoriji igrača od 50 do 60 godina igrao njihov klupski kolega Dražen Bubek, koji je jednom pobjedom i dva poraza bio treći u skupini pa nije prošao kvalifikacijsku skupinu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije