BADMINTON

NAJBOLJI BADMINTONAŠI U ČAKOVCU Održane proljetne pripreme mladih nacionalnih selekcija

Po prvi puta u Čakovcu su se održavale pripreme mladih nacionalnih selekcija Hrvatske u uspješnoj organizaciji Badmintonskog kluba Međimurje i Hrvatskog badmintonskog saveza.

Proljetne pripreme 2019. nacionalnih selekcija poletaraca u11, mlađih kadeta u13 i kadeta u15 održane su u utorak i srijedu 23. i 24. travnja u dvorani II. OŠ Čakovec. Prvi dan nakon okupljanja u dvorani II. OŠ Čakovec održan je dvosatni trening od 11 do 13 sati nakon toga igrači s trenerima otišli u Hotel Park u Čakovcu gdje su bili smješteni na ručak i popodnevni odmor. Nakon odmora svi igrači i treneri s voditeljem kampa prošetali su perivojom Zrinski i razgledali dvorac te centar grada  i bili upoznati s poviješću Čakovcu.

Nakon toga slijedio je dvosatni popodnevni trening od 17 do 19 sati u dvorani. Slijedila je večera u Hotelu i nakon večere dvosatno druženje svih mladih badmintonaša igranjem društvenih igara te druženju uz prisustvo  trenera, demonstratora i voditelja kampa.

Drugi dan nakon buđenja i doručka slijedio je odlazak u dvoranu na jutarnji trening od 9:30 do 12 sati. Nakon treninga slijedio je odmor te šetnja i igra mladih igrača u parku kraj II. OŠ Čakovec. Nakon ručka i kratkog odmora slijedio je odlazak svih igrača i trenera na kupanje na Gradske bazene Čakovec  gdje su se u dvosatnom igri, kupanju,  druženju i opuštanju odlično svi proveli. Nakon toga slijedio je dolazak u dvoranu i kratki odmor te poslijednji dvosatni trening od 17 do 19 sati.

Tokom dvodnevnih priprema mladih nacionalnih selekcija bila je odlična atmosfera među igračicama i igračima te trenerima i demonstratorima te su svi sretni i zadovoljnji napustili pripreme. Na pripremama su sudjelovati najboljih 35 igračica i igrača u mladim konkurencijam u11, 13, 15 iz 11 klubova Hrvatske, a među njima osmorica mladih igrača: Edo Đurkas, Juraj Majnarić, Sebastian Sedlar, Vito Peti, Vito Blažić, Matija Đeri, Josip Đeri i Matej Martinjak i četiri igračice: Lara i Anabela Bel te Vanja i Nela Novak iz našeg kluba.

Pripreme je vodio izbornik mladih reprezentacija Sivio Jurčić iz Zagreba te treneri reprezentacije Vlaho Čerjan iz Dubrovnika, Donald Veble iz Novske i naša Emilija Talan, a voditelj kampa bio je tajnik kluba Tomislav Grubić. Demonstratori na kampu bili su naši najbolji igrači: Luka Grubić, Borna Vadlja, Luka Črep i Ivan Grubić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije