KOŠARKA

Radost uljepšala Radosnu noć dvjema pobjedama

Za kraj izvrsne subote uslijedila je 9. Radosna noć koju košarkašice organiziraju povodom Dana žena.

Mlađe kadetkinje otputovale su u subotu prijepodne na utakmicu u Križevce i uvjerljivom pobjedom ‘zaslužile’ zabavu na Radosnoj noći. U posljednjem kolu dočekuju Koprivnicu.

ŽKK RADNIK – ŽKK RADOST 45:74
Sastav: Goričanec D., Rušnjak, Novak, Tomašić, Petrović, Marodi, Buhin, Kasapović, Danilović, Janković

Popodne su seniorke ugostile Brod i uzvratile im za poraz u gostima. Nakon izjednačenog prvog poluvremena (28:25), u drugom poluvremenu ubacile su naše u brzinu više. U 3. četvrtini dopustile su gošćama samo 8 poena i odvojile se na dvoznamenkastu prednost. Nakon što je bilo sigurno da će pobjede otići u naše ruke, trener je dao priliku svim igračicama da zaigraju. U posljednjem kolu A2 lige seniorke gostuju u Karlovcu gdje će pokušati ostvariti još jednu pobjedu.

ŽKK RADOST – ŽKK BROD 65:48 (16:14; 12:11; 24:8; 13:15)
Radost: Mikolaj 4, Hlebec 4, Goričanec D 5, Rodek 12, Novak 0, Obadić 4, Valkaj 3, Talan 0, Terek 18, Polanec 6, Mađar 9, Rušnjak 0
Brod: Babić 2, Majstorić 10, Novak 18, Barišić 0, Sudar 10, Nikolić 0, Stanković 0, Vlk 8, Sokolović 0, Mahnik 0, Županić 0

Za kraj izvrsne subote uslijedila je 9. Radosna noć koju košarkašice organiziraju povodom Dana žena. Ovim putem žele zahvaliti svim donatorima koji su pomogli pri prikupljanju prigodnih nagrada za tombolu, roditeljima, prijateljima kluba koji su došli i uveličali njihovu večer.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije