RUKOMET

Lea Vukojević i Igor Krajner najrukometaši Međimurja

Rukometni saveza Međimurja organizirao je izbor najboljeg rukometaša, rukometašice i rukometnog trenera za prošlu godinu.

Najboljom rukometašicom izabrana je Lea Vukojević iz ŽRK-a Zrinski. Uz nastupe u reprezentaciji Lea je u svojoj karijeri igrala za Podravku, Zelinu, Kisvardu i Moshonmagyarovar.

Najbolji rukometaš u 2018. godini je Igor Krajner iz RK Prelog. Nakon igara u RK Perutnina Pipo IPC gdje je postigao velike uspjehe kao jedan od najboljih igrača na desnom krilu odlazi u Prelog. Jednu sezonu igrao je u MRK Čakovec pa dolazi nazad u Prelog. U sezoni 2017./2018. bio je najbolji strijelac 2. HRL sjever.
Nagradu za najboljega trenera godine osvojio je Goran Mrđen, trener rukometašica Zrinskog iz Čakovca. Igračku karijeru proveo je u Virovitici, a 1991. godine postao je trener. Do sada je trenirao Đurđevac, Viroviticu, Zelinu i Podravku. Dvije godine je vodio seniorsku reprezentaciju. Bio je trener juniorske ženske reprezentacije Hrvatske na tri europska i dva svjetska prvenstva. Prošle sezone imenovan je trenerom ŽRK Zrinski.
Priznanja su primili perspektivni rukometaši Noa Hranjec (RK Prelog), Jan Kos (MRK Čakovec), Laura Radek (ŽRK Zrinski) i Lara Obadić (ŽRK Prelog). Posebno priznanje za rukometaša s invaliditetom dobio je Nikola Bistrović, vratar Hrvatske rukometne reprezentacije u kolicima. Bio je jedan od najvažnijih igrača ekipe koja ja osvojila srebro na Turniru nacija u Portugalu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije