STRELIČARSTVO

Državni rekordi Jana Miljana i Iana Paske

Dvojica naših streličara otpucali su državne rekorde. Jan Miljan u kategoriji kadeta goli luk i Ian Paska u kategoriji kadeta dugi luk.

U Varaždinu je održan streličarski turnir u disciplini 2×25 m + 2×18 m na kojem je nastupilo oko 120 natjecatelja iz Slovenije i Hrvatske, koji su napunili veliku varaždinsku Arenu, a turnir je bio odlično organiziran. Iz našeg kluba Katarina Zrinski Čakovec nastupilo je 15 natjecatelja i osvojili su 9 medalja.

Dvojica naših streličara otpucali su državne rekorde. Jan Miljan u kategoriji kadeta goli luk i Ian Paska u kategoriji kadeta dugi luk. Dečki su ozbiljno otpucali čitavi turnir i na kraju ostvarili odlične rezultate.

U stilu olimpijski luk među dječacima do 12 godina Matija Talaš osvojio je srebrnu medalju, a isto tako srebrnu medalju osvaja i Leon Kolarić u kategoriji dječaka do 14 godina. Među seniorkama Sanela Kovačić također  osvaja srebrnu medalju, dok je među seniorima dobro pucao Karlo Cilar i na kraju zauzeo četvrto mjesto, Tihomir Miljan zauzeo je šesto mjesto, dok je Krešimir Štrukelj s pola turnira zauzeo 12. mjesto.

U složenom luku među seniorima Krunoslav Sušec također s pola turnira zauzeo je deveto mjesto. U kadetskoj kategoriji Štefan Granatir zauzeo je četvrto mjesto, dok je među veteranima Stijepan Oehler zauzeo 6. mjesto. U golom luku seniorke Mija Mance zauzela je četvrto mjesto.

U stilu instiktivni luk kadetkinje Lana Žnidarić osvojila je zlatnu medalju. U stilu standardni luk dječaci do 12 godina Vid Muškinja osvojio je zlatnu medalju, a zlatnu medalju osvaja i Marta Galina u kategoriji djevojčica do 14 godina.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije