RUKOMET

Mlađi kadeti MRK Čakovca zlatni na 11. Fašničkom turniru u Samoboru

Kao uvertiru u drugi dio sezone mlađi kadeti Muškog rukometnog kluba Čakovecsu nastupili na 11. Fašničkom turniru u Samoboru sa kojeg su donijeli zlatnu medalju.

U grupnoj fazi MRK Čakovec izgubio je od MRK Sesvete 16:14 te pobijedio RK Rugvicu 16:15, u utakmicama za finale naši rukometaši pobjeđuju HRK Karlovac 20:17 te u finalu igraju sa domaćinom RK Rude od kojih su bili bolji te uzimaju zlato rezultatom 20:17.

U najbolju sedmorku turnira odabrana su tri igrača Čakovca. Kao najbolji vratar turnira proglašen je Vito Horvat, Marko Tkalec proglašen je za najboljeg igrača na poziciji desnog krila, dok je za najboljeg igrača i najboljeg srednjeg vanjskog proglašen Jura Egon Juranić. Također, za najkorisnijeg igrača turnira proglašen je Grga Pavlic.

Poredak momčadi:
1. RK ČAKOVEC
2. RK RUDAR
3. HRK KARLOVAC
4. MRK SESVETE
5. RK RUGVICA
6. RK BJELOVAR

Za MRK Čakovec igrali su: Vito Horvat, Luj Kupec, Martin Simon, Luka Tkalčec, Mislav Krauthacker, Paolo Žignić, Martin Debelec, Alex Solarić, Grga Pavlic, Marko Tkalec, Hugo Mađarić, Jan Sanjković, Petar Hozmec Jakov Sanjković, Jura Egon Juranić, Blaž Lukša, trener Davor Varga.

Mlađi kadeti kao i dječaci A (rođ. 2006./2007.) sljedeći vikend nastupaju na jakom Memorijalnom turniru  Karlović & Kauzlarić u Rijeci.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije