EUROCUP ISTRE

Karate centar Šenkovec uspješan u Poreču

U Poreču je prošlu subotu održan 20. Eurocup Istre koji je okupio 383 natjecatelja iz Italije, Mađarske, Slovenije i Hrvatske. Iz Karate centra Šenkovec na natjecanju su nastupili Stela Horvat, Ozren Grgić, Inga Grgić i Flavija Paliaga iz Rovinja kao članica ženske juniorske ekipe.

Prvi je u službenoj kategoriji mlađih učenika u katama nastupio Ozren Grgić. Poslije tri kruga natjecanja Ozren je u finalu, izvedbom nove majstorske kate Sansai, s maksimalnih 5:0  ponovo najbolji. To je drugi osvojeni turnir zaredom i velike čestitke na izvedbi jedne od najtežih majstorskih kata.

Stela Horvat i Inga  Grgić su nas navikle na pobjede pa je tako bilo i u Poreču gdje su se nakon eliminacija našle u finalu. Inga je potvrdila svoju dobru formu novom pobjedom, a Steli čestitke na srebru poslije desetak dana pauze zbog manjeg operativnog zahvata.
Naša ženska juniorska ekipa protiv ekipe domaćina KK Finida iz Poreča uspjela je doći do još jednog zlatnog odličja. Ostvarenim rezultatima su prezadovoljni jer su ovo natjecanje iskoristili za izvedbe novih i zahtjevnijih kata kako bi se još bolje pripremili za bodovno natjecanje za kadete i kadetkinje koje ih očekuje 17. studenog u Ljubljani.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije