povodom 90 godina kluba

FOTO Rođendanski poklon: Graničaru nova kosilica

NK Graničar Kotoriba osnovan je daleke 1928. godine, a ovih je dana dobio i pravi rođendanski poklon

NK Graničar Kotoriba osnovan je daleke 1928. godine i ove godine slavi 90 godina rada. Dio proslave održali su početkom kolovoza, kada su im u goste stigli igrači i članovi NK Graničar iz Stupničkih Kuta pokraj Slavonskog Broda. Poveznica ovih dvaju klubova, osim imena, je i u istoj godini osnutka.

Kotoripčani su ovih dana primili i pravi rođendanski poklon. Naime, Nikola Siladi, donedavno dopredsjednik kluba, a danas predsjednik klupskog Nadzornog odbora, kao direktor tvrtke Siladi d.o.o. ostvario je dugogodišnju uspješnu suradnju s tvrtkom Novocommerce International, generalnim uvoznikom poljoprivredne mehanizacije brenda John Deere za Hrvatsku.

Zbog njihove uspješne suradnje, ali i činjenice da John Deere ove godine obilježava 100 godina postojanja, dogovoreno je sponzorstvo u obliku nove kosilice za kotoripski nogometni klub.

U petak, 19. listopada je NK Graničar posjetio Ivan Modrić, prodajni zastupnik tvrtke Novocommerce International. Ključeve vrijedne kosilice predao je u ruke predsjednika kluba Zorana Radmanića, a ovim poklonom najsretniji je bio klupski spremištar Zvonko Štimac, kojem će ova kosilica olakšati održavanje zelenih površina u Sportskom parku u Kotoribi.

Siladi i Radmanić kratko su se obratili i zahvalili Ivanu Modriću te tvrtki Novocommerce International na vrijednom sponzorstvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije